Animovaný Deadpool bude odlišný od filmového

Animovaný Deadpool bude odlišný od filmového | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 10 obrázků
Ukecaný a plný hlášek však bude pořád, jen v jiném stylu.

Zatímco probíhá natáčení druhého dílu filmového Deadpoola s Ryanem Reynoldsem, chystá se i jeho animovaná verze, kterou chystá televizní stanice FX a Donald Glover (Han Solo). Po loňském úspěchu filmové verze Deadpoola není žádné překvapení, že je momentálně „Merc with the Mouth“ v kurzu. Podle tvůrců animovaného seriálu však máme čekat trochu odlišné pojetí, než ve filmu. Víc k tomu řekl právě Glover, který na celé sérii pracuje spolu se svým bratrem Stephenem Gloverem, se kterým spolupracoval už na seriálu Atlanta.

„Animovaný Deadpool bude docela jiný, než ten filmový. Seriál bude pojatý jinak a bude mít jiný autorský nádech. Chceme udělat něco zřetelně odlišného od filmů.“ Můžeme tak spekulovat, jak přesně odlišný bude animovaný a filmový Deadpool. Základem jsou však hlášky a jeho věčná ukecanost, kterou můžeme čekat tak jako tak. Seriál se možná zaměří více na komiksy, ukáže nám víc postav právě z komiksů o Deadpoolovi a bude se snažit zavděčit fanouškům.

Potvrzené zatím máme to, že první série nabídne 10 dílů a uvidíme ji příští rok. Se stanicí FXMarvel spolupracuje na seriálu Legion. Těšíte se na animovaného Deadpoola?

Zdroj: Screen Rant

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu