Daredevil: Natáčení 3. série začne v říjnu

Daredevil: Natáčení 3. série začne v říjnu | Fandíme seriálům
Marvel
Zobrazit dalších 5 obrázků
Spolu s Daredevilem se dál chystají také druhé série ostatních Netflix marvelovských seriálů.

Ohledně další série nejlépe hodnoceného seriálu mezi marvelovskými projekty na Netflixu, Daredevila, bylo zatím ticho po pěšině. Nyní se však objevily zprávy, které říkají, že by se mělo začít natáčet již brzy a to ve druhé polovině října, někdy kolem halloweenských svátků v New Yorku. Zda svátky promluví i do natáčení zatím není jasné.

Nejsou nám zatím známy ani detaily příběhu či postav. Nová série se bude odehrávat po událostech The Defenders, kteří byli vypuštěni nedávno a určitě ovlivní události v další řadě o Ďáblovi z Hell’s Kitchen. Jediné co můžeme s jistotou potvrdit je, že se vrátí představitel hlavní role Charlie Cox. Pravděpodobně znovu uvidíme i jeho parťáka Foggyho Nelsona (Elden Henson). Dále je tu spousta postav, u kterých tak nějak tušíme, že by se mohly objevit, ale na potvrzení si budeme ještě muset počkat, jako např. Karen Page (Deborah Anna Woll), Elektra (Elodie Yung) nebo Frank Castle / Punisher (Jon Bernthal). Není také vyloučené, že se může objevit jiný člen Defenders, tedy Jessica Jones, Luke Cage nebo Danny Rand/Iron Fist.

Kromě Daredevila se také chystají druhé řady ostatních sólových seriálů. Momentálně se natáčí Jessica Jones, o které jsme vám jednu zásadní informaci přinesli nedávno, a v pokročilém stádiu produkce je i Luke Cage. Můžeme tak předpokládat, že tyto 2 seriály budou 3. řadě Daredevila předcházet a uvidíme je příští rok.

Zdroj: MCU Exchange

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 2

Fimi | 25.08.2017 18:46
https://www.youtube.com/watch?v=YNHNtwkMq9o
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu