Seriálová Očista bude propojena s filmy

Seriálová Očista bude propojena s filmy | Fandíme seriálům
Zobrazit další 4 obrázky
A do jakého časového období bude seriál zasazen?

Populární hororová série Očista kromě čtvrtého filmu chystá také seriál, zatím jsme ale nevěděli žádné bližší informace. Nyní o seriálu promluvil otec celé série, režisér a producent James DeMonaco. Ten se pro server Vulture rozpovídal především o budoucnosti celé série a mimo jiné také potvrdil, že seriál bude zasazený do stejného světa jako filmy. Další důležitou informací je také to, že se seriál bude dějově odehrávat mezi prvním a třetím dílem a uvidíme v něm známé postavy z filmů. DeMonaco doslova řekl:

Seriál se bude odehrávat někde mezi prvním a posledním dílem. Jsme přesně v polovině série, to znamená ještě před senátorkou Charlie Roan (Elizabeth Mitchell) a těsně po tom, co se NFFA (New Founding Fathers of America) dostala k moci. V Očistě 4 se vrátíme zpět do momentu, kdy se NFFA teprve k moci dostávala a přišla s tímto šíleným nápadem na oživení umírající americké ekonomiky. Pokud doteď proběhlo nějakých 15 očist, seriál bude zhruba v nějaké sedmé, osmé. Je to již daná věc, na kterou si lidé museli zvyknout.“

DeMonaco také potvrdil, že v seriálu uvidíme pár známých postav. „Hlavní postavy z filmů mají připravené malá camea v seriálu a myslím, že lidé rádi znova uvidí známé postavy. Můžeme na tom stavět.“. Pokud víme, že se seriál bude odehrávat zhruba v době druhého dílu, mohli by v seriálu účinkovat postavy matky a dcery z druhého dílu, které ztvárnily Carmen Ejogo a Zoë Soul, manželský pár Zach Gilford a Kiele Sanchez či snad hlavní hrdina v podání Franka Grilla. Vše je však zatím v rovině spekulací.

K seriálu se také vyjádřil Jason Blum z produkční společnosti Blumhouse. Třetí díl Očisty při rozpočtu 10 milionů dolarů utržil milionů 118 a Blum podle svých slov doufá, že čtvrtý díl a zároveň i seriál budou i nadále tak úspěšné. Zatím však nemáme žádné informace o tom, kdy bychom mohli seriál vidět. Těšíte se na seriál ze světa Očisty, nebo vás tento koncept nezaujal? Dejte vědět v komentářích.

Zdroj: Vulture

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Očista

06.06.2013 | USA, Francie
Sci-Fi, Thriller, Horor
Info o filmu

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu