Gotham: Bruce Wayne dostane nový batmanovský oblek

Gotham: Bruce Wayne dostane nový batmanovský oblek | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 7 obrázků
Oblíbení hrdinové a padouši kráčejí v nadcházejících epizodách vstříc svému osudu.

První epizoda čtvrté série Gothamu se k nám dostala minulý pátek a nutno říct, že nástup to byl opravdu parádní. Vzhledem k časovému skoku o několik měsíců dopředu od konce třetí série jsme mohli vidět, kam se všechny postavy za tu dobu pohnuly. Výrazný posun udělal především Tučňák, ať už v podobě otevření jeho klubu či zlegalizování licencí pro páchání zločinu. Neméně velký posun ovšem přišel i ze strany Bruce Waynea, který se ke svému komiksovému předobrazu o pořádný kus zase přiblížil. Nejen, že se Bruce snaží být tím šarmantním Brucem Waynem, kterého známe, ale především dělá velmi výrazné kroky k tomu stát se Temným rytířem. Již z propagačních materiálů nám bylo jasné, že tvůrci seriálu budou narážet na Nolanův film Batman začíná, což se v první epizodě projevilo především Bruceovým prvním provizorním kostýmem a pak také jeho nečekaným zmizením ze scény při rozhovorech s Gordonem, což se pro Nolanovu trilogii stalo typické. Narážky na první Nolanův batmanovský film budou ovšem i nadále pokračovat. Co nás čeká příště?

Bruce se bude ke svému budoucímu já přibližovat čím dál blíž a blíž, přičemž v nadcházející epizodě to bude v oblasti nového kostýmu. Jedná se o onen kostým, který jsme mohli vidět v dosavadních trailerech a neobstará mu jej nikdo jiný, než jeho přítel Lucius Fox! Jedná se tak o další narážku na Nolanův film, kde Foxe ztvárnil Morgan Freeman a poskytoval Brucovi potřebná vybavení. Bude tedy určitě zajímavé sledovat, jak se s tímto podáním tvůrci seriálu popasují a co nám připraví dál.

Bruce ovšem v následující epizodě nebude jediná postava ve středu dění. V první epizodě čtvrté série se nám totiž zároveň představil i záporák Scarecrow, který se v poslední scéně plně zrodil. Co bude jeho cílem? To je prozatím nejasné. Co je ovšem naprosto jasné, je to, že Gotham, a především pak Gordon, budou mít s tímto novým záporákem plné ruce práce, jak se můžete přesvědčit v přiloženém promo videu k následující epizodě.

Novou epizodu pod názvem The Fear Reaper uvidíme opět již tento pátek v ranních hodinách našeho času. Líbila se vám první epizoda čtvrté série? Těšíte se na nový vzhled Temného rytíře a řádění Scarecrowa? Dejte nám vědět v komentářích.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 3

DanielFF | 26.09.2017 19:48
Fimi: Mladého Bruce bych přímo Batmanem ještě nenazýval. Než se dopracuje do té podoby Batmana, kterou známe, tak to určitě ještě nějakou dobu potrvá, minimálně do konce téhle sezóny. Je ale dost možné, že pokud bude seriál ještě nějakých pár let pokračovat, tak bychom se mohli dočkat už té batmanovy éry, kterou známe z filmů a komiksů. Navíc jsem si jistý, že přinejmenším drtivá většina fanoušků by si přála, aby se seriál dopracoval právě do této fáze, takže bych neházel flintu do žita ;) Carnage: No když myslíš :DDD
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu