Pravdivé lži: Cameronova klasika jde do televize

Pravdivé lži: Cameronova klasika jde do televize | Fandíme seriálům
20th Century Fox
Po Terminátorovi se bude restartovat další Cameronův akčńák. Jenom s menším rozpočtem.

James Cameron se po prvním Avatarovi odmlčel a o jeho chystaných projektech jsme dostávali spíše kusé informace. V posledních dnech se však kolem jeho budoucnosti roztrhl informační pytel. Začala se natáčet pokračování Avatara a Terminátor se vrátí pod dohledem Tima Millera (Deadpool). A teď se bude křísit Cameronův další filmový počin.

Pravdivé lži před zhruba dvaceti lety ukázaly, že si Cameron dokáže poradit i s komedií a taky, že Arnold Schwarzenegger umí zahrát i emocionálnější postavu, než jen robotického zabijáka. A teď se je studio FOX rozhodlo přenést na televizní obrazovky. Scénář k pilotnímu dílu napíše Marc Guggenheim, scenárista oblíbených seriálů Arrow a Legends of Tomorrow, ale také hejtovaného Green Lanterna. Tak doufejme, že se s tímhle úkolem vypořádá lépe. Představa, že by si Cameron odskočil od velkých plánů s Avatary k režírování seriálu je více než bláhová, takže stejně jako v případě nadcházejícího Terminátora, bude jenom produkovat. A společně s ním i například pánové McG (Terminátor Salvation) a Rae Sanchini (Titanic). Pokud studio dá projektu zelenou, bude McG režírovat pilotní epizodu.

Seriál Pravdivé lži nebude první předělávkou filmu od Camerona do seriálu. Určitě si většina z vás vzpomene na seriál Terminátor: Příběh Sáry Connorové, který si ale nevedl nijak zázračně a po dvou sériích byl ukončen. Proto doufám, že se u tohoto projektu tvůrci naplno vytěží potenciál uvolněné komedie střižené s akcí a nakonec z toho bude fajn nadprůměrná podívaná, která asi nebude žádným seriálovým milníkem, ale ani nic za co by se někdo musel stydět.

Zdroj: THR

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Pravdivé lži

12.07.1994 | USA
Akční, Thriller
Info o filmu

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu