Živí mrtví: Která postava přejde z jednoho seriálu do druhého

Živí mrtví: Která postava přejde z jednoho seriálu do druhého | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 5 obrázků
Fanoušci jsou si už teď skoro jistí tím, která postava přejde z jedné strany USA na druhou.

Živí mrtví se za celou svou dlouhou existenci dočkali necelého sta dílů. Kulatého čísla se seriál dobere spolu s první epizodou osmé série. Premiéra už je doslova za rohem. Naproti tomu všichni ti, kteří se spíše zajímají o vedlejší seriál Živí mrtví: Počátek konce, si budou na nové díly muset počkat až do první poloviny příštího roku, kdy se diváci dočkají premiéry čtvrté řady. Ta by se díky nedávno oznámenému crossoveru obou seriálů mohla znovu dostat na úroveň sledovanosti první série. Počet diváků je jeden z hlavních problémů spin-offu původního seriálu, a tak by mu vzájemné propojení mohlo alespoň na chvíli nějak pomoci. Slyšíte správně: Předpokládá se, že ke cross-overu nakonec dojde z původního seriálu do spin-offu, i když Fear The Walking Dead originálnímu TWD z hlediska děje časově předchází.

Ačkoliv se slíbeného spojení dočkáme až někdy příští rok, fanoušci už hned po oznámení začali divoce spekulovat, která postava má největší šanci na to stát se průkopníkem ve světě zombíků. Na vyprahlou poušť jihozápadu USA se podle všeho vydá Abraham Ford (Michael Cudlitz). Proč právě on? Pokud skupině přeživších fandíte delší dobu, možná si vybavíte scénu, ve které Abraham ostatním vysvětluje, odkud pochází a kam se poděla jeho rodina. Tento přátelský seržant se narodil na území Texasu a už v raném věku se rozhodl bránit svou vlast a vstoupil do americké armády. Po několika letech se spolu se svojí ženou Ellen a dvěma dětmi se odstěhoval zpátky do Texasu. Tento stát leží v jižní, až jihozápadní části Spojených států a kdo sleduje seriál Živý mrtví: Počátek konce ví, že prakticky veškerý děj se odehrává právě tam a už samotný původ Abrahama nápadně nahrává do karet spekulantům.

Svou trochu do mlýna ale přidal i herec sám, když se na Twitteru podělil o docela zajímavý příspěvek: „Chystá se něco šíleného. Uvidíme se na druhé straně.“ Je druhá strana myšlena doslovně a přítomnost Abrahama v sesterském seriálu máme brát jako hotovou věc? Nebo si je Cudlitz zájmu fanoušků vědom a pouze je tahá za nos? Na se na tuto otázku stejně jako vy odpovědi dočkáme až příští rok, na který je konečně potvrzený crossover naplánovaný.

Na závěr je tu video k Živým mrtvým, které představuje postavy, ze které v 8. řadě byly povýšeny z postav vedlejších na hlavní.

Zdroje: CBR, Variety, Michael Cudlitz,

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu