The Punisher: Nový trailer a konečně datum premiéry

The Punisher: Nový trailer a konečně datum premiéry | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit další 2 obrázky
Kódované zprávy skončily. Víme, kdy se Punishera dočkáme.

Letošní newyorkský Comic Con, který proběhl před necelými dvěma týdny, nám sliboval přinést pořádnou dávku nových informací, zpráviček, videí a možná i oznámení data premiéry seriálového Punishera. Kvůli tragické masové vraždě se ale Marvel rozhodl tuto prezentaci z očividných důvodů zrušit, a jelikož žádný z trailerů, ani nic z ostatních marketingových materiálů nám neosvětlilo, kdy seriál vlastně uvidíme, dále jsme tápali ve tmě. Jak se zdá Marvel a Netflix ale konečně došly k závěru a jako náhradní datum premiéry The Punishera bylo zvoleno 17.11. 2017.

A skoro jako malá pozornost byl k tomuto oznámení použit nový trailer, který najdete pod článkem. Po titulu seriálu se věčně kódované datum poprvé odkryje. Datum premiéry odpovídá tomu, co Marvel s Netflixem ohlásily veřejnosti při odložení seriálu, tedy ,,ke konci podzimu“. The Punisher měl původně vpadnout na Netflix nejspíš 13.10., tedy v pátek 13., nebo dokonce i dřív, teď už ale máme konečně ustálené datum a můžeme se začít s klidem těšit. Velmi zajímavé ale je, že 17.11. (u nás o den dříve) má premiéru taky jistý malý filmeček jménem Justice League, Marvel se tedy svému pomyslnému rivalovi možná snaží malinko podkopnout nohy. Vyhovuje vám toto datum, nebo byste raději rychle zkoukli všech 13 dílů jindy? A co si myslíte o tom, že Marvel postaví Punishera proti celé Lize spravedlnosti? Ozvěte se v komentářích.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 2

BOBEK!!!! | 21.10.2017 09:28
Yeees. Fimi suhlasim. Ja som z toho nadrzany jak stena odkedy to oznamili ze bude mat vlastny serial. Dufam ze za nesklameme ;-)
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu