Očista: Seriál se bude věnovat dění mimo očistnou noc

Očista: Seriál se bude věnovat dění mimo očistnou noc | Fandíme seriálům
Na co myslí a čemu se věnují lidé, když se v ulicích zrovna krvavě nezabíjejí?

Jak jsme již dříve informovali, chystá se seriál ze světa Očisty, prozatím třídílné série filmů, ve které je v Americe jednou ročně na dvanáct hodin povoleno páchat veškeré zločiny, včetně brutálních vražd. Kromě čtvrtého filmu, který by měl být prequelem pro celou dosavadní trilogii, probíhá také produkce seriálu. O tom jsme se nedávno dozvěděli, že se děj bude odehrávat mezi prvním a třetím dílem. Nyní o seriálu promluvil Jason Blum z produkční společnosti Blumhouse, která točí nízkorozpočtové horory a právě i Očistu.

Blum pro server Den of Geek řekl: „Pracujeme na jakémsi objevování toho, jaké to je žít ve světě, kde jeden den v roce můžete zabít koho chcete. Přemýšlíme nad různými věcmi, které se můžou stát v době, kdy je zabíjení dvanáct hodin v roce úplně legální. Je spousta věcí, na které vůbec nepomyslíte. Můžete spáchat vraždu a nafingovat to tak, aby to vypadalo, že se to stalo při Očistě a jste v pohodě. Je spousta věcí, které jdou v rámci toho všeho udělat, a my se snažíme přemýšlet o všem a dobře to zakomponovat do příběhu.“

Už tedy víme, že seriálová Očista se nebude odehrávat během očistné noci, ale zaměří se na životy lidí mimo osudnou noc. Již dříve bylo oznámeno, že bychom měli vidět i postavy z filmů. Jedná se o zajímavý koncept, otázkou však zůstává, zda dokáže být seriál zajímavý i bez toho, co je charakteristické pro filmy, tedy brutální vraždění a lidé v nebezpečí. Zatím nemáme žádné informace o ději nebo o postavách, ale seriál by měl na službách USA Network a Syfy začít někdy v roce 2018.

Zdroj: Den of Geek

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu