Letošní crossover v Arrowverse má oficiální synopsi

Letošní crossover v Arrowverse má oficiální synopsi | Fandíme seriálům
Zobrazit další 4 obrázky
Koho všechno v prvních dvou epizodách uvidíme?

Kvapem se blíží osmé epizody komiksových seriálů od DC na stanici CW. Čím jsou osmé epizody tak výjimečné? V tomto případě velkým crossoverem napříč všemi seriály, který dostal název Crisis on Earth X, a který bude trvat dva dny - v pondělí vše načne Supergirl a Arrow, v úterý vše dokončí The Flash a Legends of Tomorrow. Nyní máme k dispozici oficiální synopsi k prvním dvěma dílům. Synopse neprozrazuje nic, co bychom již dříve nevěděli, nicméně zní takto:

„Epický crossover mezi seriály Arrow, The Flash, Supergirl a Legends of Tomorrow začíná - Svatba Barryho (Grant Gustin) a Iris (Candice Patton) svede všechny přátele dohromady, ovšem vše naruší padouši ze Země X, kteří zaútočí na obřad. Všichni superhrdinové se tak musí spojit dohromady, spolu se svými super přáteli jako Citizen Cold (Wentworth Miller), The Ray (Russell Tovey), Felicity Smoak (Emily Bett Rickards), Iris West a Alex Danvers (Chyler Leigh), aby porazili své zatím nejhrozivější protivníky. Arrow (Stephen Amell), Flash, Supergirl (Melissa Benoist) a White Canary (Caity Lotz) povedou své týmy, aby opět zachránili svět před nebezpečím.“

Zajímavá je, že si Leonard Snart již neříká Captain Cold, ale Citizen Cold (v překladu Občan Cold/Občan Chlad). Zaujme taky účast The Raye, který hrdinům pomůže v rámci crossoveru ve své hrané verzi, a později se přesune do svého vlastního animovaného seriálu. Celou událost uvidíme 27. a 28. listopadu.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

Carnage | 18.11.2017 16:51
Zajímalo by mě kdo je ten Reverse Flash se znakem SS jednotek na hrudi :D
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu