Arrow: Earth X útočí v 8. epizodě

Arrow: Earth X útočí v 8. epizodě | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 6 obrázků
První dvě části očekávaného crossoveru jsou za námi. Jak se povedl?

Zbývá den do svatby a všichni přátelé Barryho (Grant Gustin) a Iris (Candice Patton) i přes své vlastní starosti potvrzují účast na jejich svatbě. V Central City tak nechybí Oliver Queen (Stephen Amell) s Felicity (Emily Bett Rickards), Kara Danvers aka Supergirl (Melissa Benoist) se svojí sestrou Alex (Chyler Leigh) a členové Legends of Tomorrow v čele s White Canary (Caity Lotz) a Heatwavem (Dominic Purcell). Všichni se více a více sblíží na cvičné hostině a v den svatby je vše přichystáno na velký okamžik. Sotva však obřad začne, přeruší ho vetřelci v podobě nacistů ze Země X, mezi které patří i zlá verze Supergirl, Arrowa či Promethea. Útok je naštěstí odražen, všichni začínají pracovat na nalezení nacistů a odhalení jejich plánu. To se jim daří, bitvu ovšem na obou frontách prohrávají. Jedna část týmu končí ve vězení ve S.T.A.R. Labs a druhá ve vězeňském táboře na Zemi X. Na svobodě zůstávají pouze Iris a Felicity, jež jsou pro ostatní poslední šancí na záchranu.

Crisis on Earth X začíná osmými epizodami Supergirl a Arrow. Loňský crossover sice obsahoval všechny postavy, každý si ve svém díle však jel tak trochu svoji show. Letos toto naprosto vymizelo a hned v prvním díle se ukazují všechny postavy a vše se točí kolem chystané svatby. Každá postava má svoji malou dějovou linku s někým dalším. Tyto linky se nepřebíjejí, jsou příjemné, zábavné a je radost vidět všechny postavy jak se mísí mezi sebou, kdy Heatwave hází jednu hlášku za druhou, Sara se spustí s Alex a skončí spolu v posteli a spoustu dalších malých, ale zábavných scén. Hned od začátku vše šlape na plyn, emočně jde o skvěle zvládnutý, vypjatý díl a akční scéna na svatbě je výborná (nesmíte si ovšem klást otázky typu: proč si Oliver na svatbu bral luk, Heatwave svůj plamenomet apod.). Druhý díl ze čtyř náleží sérii Arrow a malinko zvolňuje. Je po svatbě a postavy začínají řešit svoje pocity mezi sebou, což vede k větší porci protáhlejších dialogových scén. Vše nicméně opět vynahrazuje skvělá akce a skvělý konec dílu, který nabudí člověka k pokračování. Zatím se jedná rozhodně o nejlepší díly běžících sérií a nebál bych se je zařadit mezi nejlepší díly vůbec. Pokračování již zítra, tak si ho nenechte ujít a sledujte náš web. 

Naše hodnocení
10/10
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 7

Daniell | 10.12.2018 22:56
Ten trailer na Godzillu King od monsters je parádní, zřejmě něj ukázka pro tenhle rok, a těším se, že po vizuální stránce pokračování zůstane věrně Godzille z roku 2014.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu