Arrow: Deathstroke se vrací v 5. epizodě

Arrow: Deathstroke se vrací v 5. epizodě | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 5 obrázků
Deathstroke se vrací a hned se jedná o zatím nejlepší díl 6. řady.

Olivera kontaktuje Slade Wilson, který ho žádá o pomoc při hledání svého syna. Oliver tak odjíždí spolu se Sladem do Kasnie, vše však nejde podle plánu. Mezitím se Vigilante snaží odstranit radní, která prosazuje vyhlášku proti samozvaným ochráncům. Při jednom z útoků ho zneškodní Black Canary a my konečně zjistíme jeho identitu, která je pro Dinah šokem - jde o jejího bývalého parťáka a milence, který měl být již roky mrtvý. Do toho všeho agentka FBI nadále vyšetřuje přátele Olivera a značně jim znepříjemňuje život.

Až v pátém díle jsme se konečně dočkali show, kterou jsme od seriálu Arrow očekávali. Stačilo udělat díl temnější, což koresponduje s návratem radikálního Deathstrokea, jenž si při hledání svého syna nebere servítky a dočkáme se od něj i parádní a brutální bojové scény. Manu Bennett je v této roli jako doma a určitě to je jedna z nejzajímavějších postav. Dokonce ani občasné flashbacky do jeho minulosti nebyly nijak otravné.

Druhá dějová linka ve Star City se točí kolem Vigilanteho, jehož identita byla konečně odhalena a musím říct, že to bylo překvapení. Na mě osobně by to však zapůsobilo víc, kdyby pod maskou byl někdo nám skutečně známý. Vzhledem k přeskakování děje do Kasnie za Oliverem a Sladem nemají ostatní postavy čas řešit klasické nesmysly, které ubíraly dosavadním dílům kredit. Objevuje se také již třetí zmínka v rámci seriálů o Ferris Air, což je společnost, pro kterou pracuje Hal Jordan / Green Lantern. Po Batmanovi tak v Arrowverse zřejmě existuje i další známý hrdina. Shrnuto a podtrženo, jedná se zatím o nejlepší díl, který předvádí v ideální míře akci, scény jsou správně temné, nenudí a vše odsýpá. Doufejme, že se alespoň díly s Deathstrokem budou této úrovně držet i nadále. Vzhledem k průměrné kvalitě, kterou nastavily minulé díly, se přikláním k vyššímu hodnocení.

Naše hodnocení
9/10
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu