Counterpart: Další náhled do dvou dimenzí v novém videu

Counterpart: Další náhled do dvou dimenzí v novém videu | Fandíme seriálům
Zobrazit další 3 obrázky
Oscarový J.K. Simmons a další aktéři seriálu Counterpart se představují v krátkém filmu o filmu… který je o seriálu.

Video najdete přiložené níže, titulní obrázek je nově zveřejněným, oficiálním plakátem. Samotný seriál a jeho zápletku jsme vám již ve zkratce představili před měsícem. S blížící se premiérou, stanovenou na 21.1. 2018 vám teď představujeme i osádku za a před kamerou. S originálním námětem a scénářem přišel Justin Marks, jehož nejvýraznější zářez je práce na loňské Knize džunglí. Rovněž je i producentem svého díla a na této úrovni mu byli k pomoci další, velice schopní lidé a již z výčtu jejich referencí získává Counterpart kredit očekávání.

Amy Berg (Da Vinciho démoni), Gary Gilbert a Jordan Horowitz, oba se podíleli na multi-oscarovém La La Landu, Keith Redmon (Revenant: Zmrtvýchvstání), Bard Dorros (Spotlight), anebo Nor Morten Tyldum, oscarový nominant za režii Kódu Enigmy, který se podepsal i pod režii pilotní epizody. V pozicích herců pak asi nemusíme představovat J.K. Simmonse. Jeho kolegové na place byli (kromě něho samotného) například Olivia Williams (Anna Karenina, Šestý smysl) v roli jeho ženy Emily, Harry Lloyd (Teorie Všeho), nebo Nazanin Boniadi (Ben-Hur) a Ulrich Thomsen (Věc: Počátek).

Howard Silk je bezvýznamným pracovníkem v byrokratickém mechanismu špionážní odnože OSN v Berlíně. Když zjistí, že organizace přísně chrání tajemství přechodu do paralelního vesmíru, ocitne se uprostřed intrik a nebezpečí z obou realit. Jediný, komu může věřit je Prime, Howardův téměř identický protějšek z paralelního světa.

Zdroje: ComingSoon

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu