Návrat starého barda z důchodu: Netflix mu nabídl honorář snů

Návrat starého barda z důchodu: Netflix mu nabídl honorář snů | Fandíme seriálům
Je to starší pán, vždy usměvavý, má dlouhou bílou bradu a není to Santa Claus. Kdo je to?

Odpověď je samozřejmě patrná z titulního obrázku. David Letterman, jenž svou kariéru coby moderátor talkshow pověsil na hřebík s ukončením slavné Late show with David Letterman v roce 2015, se vrací do hostitelského křesla.

Děje se tak pro projekt společnosti Netflix. Po ne příliš dlouhé době bude opět zpovídat prominentní hosty, které, jak vypovídá název nové talkshow (My Next Guest Needs No Introduction with David Letterman), není třeba představovat.

Tento projekt se doslova řítí směrem k publiku. Trailer se objevil z čista jasna před několika dny a zároveň jen týden před uvedením pořadu. Datum, kdy významný moderátor poprvé pozdraví obecenstvo, je stanoven na 12. ledna. Trailer najdete pod článkem. Upoutávka úplně přímočaře stojí jen na připomenutí se moderátorské legendy a stručném výčtu šestice hostí, kteří se u moderátora vystřídají během jednotlivých epizod.

Jmenovitě jde o herce George Clooneyho, nositelku Nobelovy ceny za mír Malálu Júsufzaiovou, hlasatele Howarda Sterna, rappera Jay-Z, herečku Tinu Fey a exprezidenta Spojených států Baracka Obamu. Vysílat se bude jedna epizoda za měsíc, pořad bude trvat hodinu.

Kromě hostů dodává tomuto klábosení lesk i honorář, který za svůj návrat z důchodu odhodlaný Netflix starému pánovi nabídl. Server Variety před časem zveřejnil tabulku příjmů různých osobností za účinkování v jejich projektech a u jména David Letterman svítí hrdých 12 milionů dolarů, což dělá 2 miliony za jednu epizodu. V porovnání s jeho kolegy jde o kolosální částku.

Jimmy Kimmel za svůj pořad vydělá 15 milionů ročně, Jimmy Fallon 16 milionů. Proti Lettermanovi, pro kterého jde navíc o částku za půl roku (a za pouhých šest odvysílaných hodin), musí zmínění muži točit o stovky hodin déle. Inu, Letterman je mistr oboru, mazák mezi moderátory, který pomohl formovat tuto odnož televizní zábavy a Netflix… Ten jen pokračuje v dalších a dalších gigantických projektech.

Zdroje: Variety, Screenrant

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu