Ozark: Temná drama novinka s Jasonem Batemanem

Ozark: Temná drama novinka s Jasonem Batemanem | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit další 2 obrázky
Netflix rozšiřuje letní seriálovou nabídku o kriminální drama s tíživou atmosférou.

Ozark nás zavádí do stejnojmenné oblasti v americkém státě Missouri, kam se z předměstí Chicaga tajně přestěhuje rodina Martyho Byrda. Učiní tak poté, co se Marty zadluží mexickému drogovému kartelu, kterému do té doby pral špinavé peníze. Situaci se snaží vyřešit dočasným zmizením celé rodiny, během něhož plánuje obstarat potřebné peníze na splacení dluhu. Situaci ještě zkomplikují vyostřující se rodinné vztahy a policie. Autorem scénáře je Bill Dubuque (Soudce, Zúčtování).

Ústřední roli Martyho ztvárnil Jason Bateman (Pařba o Vánocích, Šéfové na zabití), jenž zároveň zrežíroval některé epizody. Další režiséři, kteří na seriálu podíleli, jsou například Daniel Sackheim (Hra o trůny, Živí mrtví) a Andrew Bernstein (Manhattan, Živí mrtví: Počátek konce). V hlavních rolích dále uvidíme Lauru Linney (Druhý muž, WikiLeaks) coby Martyho manželku Wendy, Sofii Hublitz (Horace and Pete, Rozvedený se závazky) a Skylara Gaertnera (Daredevil, Takoví normální Američané) v roli jejich dětí.

Zveřejněný teaser, podtržený písní Wolves od Kanyeho Westa, působí až depresivním dojmem, přičemž se mu daří vytvořit atmosféru bezvýchodní situace, v které se postava Byrda ocitla. Současně toho opticky ale z děje příliš neprozrazuje. První desetidílná řada seriálu Ozark bude na Netflixu ke zhlédnutí od 21. 7. 2017. K upoutávce přikládáme ještě krátkou ukázku.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu