13 Reasons Why: První informace o 2. řadě populární novinky

13 Reasons Why: První informace o 2. řadě populární novinky | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit další 4 obrázky
Na přeskáčku vyprávěný seriál o sebevraždě mladé studentky se dočká pokračování.

Když na začátku května byla oficiálně oznámena druhá série teenagerského drama seriálu 13 Reasons Why, fanoušci byli hodně zvědaví, o čem bude pojednávat. Hlavní showrunner Brian Yorkey v rozhovoru pro EW nyní prozradil první informace.

S 13 Reasons Why se v březnu na Netflixu trefili do černého, jedná se například o seriál, o němž se letos doposud nejvíce tweetovalo – už to je výpovědí o velkém diváckém zájmu. Příběh Hannah Baker si kromě spousty fanoušků získal i velmi pozitivní reakce kritiků, a tak se prodloužení dalo čekat. Příští rok tedy vyjde nových 13 epizod. Kde se naváže a na co se bude soustředit? Přeci jen seriál vyčerpal prakticky všechno z knižní předlohy Jaye Ashera.

Yorkey prozradil, že seriál půjde nyní svou cestou. Poznamenal ovšem, že stále existuje mnoho směrů, kam se může dění ve druhé řadě ubírat. Především podotkl, že příběh Hannah Baker ještě není zdaleka uzavřen – stále tu jsou její rodiče, kteří neznají kompletní příběh. Stále tu je násilník (Bryce), který nebyl potrestán a stále tu je jeho oběť (Jessica), jež je teprve na začátku své cesty k plnému psychickému zotavení.

Druhá série má začít maximálně pár měsíců po skončení té první. Seriál si má zachovat svou nelineární vypravěčskou podobu, opět se tedy budeme vracet do minulosti, jež bude protkána s přítomností. Rozdílem oproti první sérii však bude, že v čase se nebudeme vracet z pohledu Hannah. Její pohledu už známe, nyní se podíváme, jak to vidí jednotliví „viníci“, kteří byli na kazetách. Dá se tedy očekávat, že původní herecké obsazení zůstane stejné.

Kromě toho, poslední epizoda po sobě zanechala několik cliffhangerů. Předně nikdo neví, jak to dopadlo s Alexem – jestli se pokusil spáchat sebevraždu nebo ho někdo chtěl zabít? Co hodlá Tyler udělat s tak velkým arzenálem? Co bude dál s Brycem – bude za své činy potrestán? Jak s kazetami naložil jejich poslední vlastník, výchovný poradce pan Porter, a jak vůbec dopadl soudní spor mezi školou a rodiči Hannah? Nejen tyto důležité otázky budou podle slov Yorkeyho zodpovězeny.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu