The Continental: Seriálový spin-off Johna Wicka se dává do pohybu

The Continental: Seriálový spin-off Johna Wicka se dává do pohybu | Fandíme seriálům
Summit Entertainment
Na seriálu se bude podílet i samotná Baba Jaga. První díl natočí jeden z režisérů Johna Wicka. 

John Wick 3 nedávno vyfasoval pracovní název, takže se můžeme domnívat, že se v brzké době rozjede natáčení. Práce profesionálních vrahů se nebude odehrávat pouze na filmovém plátně, ale již delší dobu je ve hře také televizní seriál. Ten se bude jmenovat The Continental. Z filmů víme, že jde o hotel pro nájemné zabijáky, který slouží jako neutrální půda a jeho pobočky se nachází všude po světě.

Seriálu se ujala televizní stanice Starz (Ash vs Evil Dead, Counterpart) a je tu velká pravděpodobnost, že se v některé epizodě mihne i samotný John Wick v podání Keanu Reevese, který se stane zároveň výkonným producentem. Kromě Reevese budou zastávat stejnou pozici i další tvůrci Johna Wicka. Jmenovitě jde o producenta Basila Iwanyka, scenáristu Dereka Kolstada a režiséry Davida Leitche a Chada Stahelskiho. Stahelski se rovnou postará i o pilotní díl. Scénář k seriálu obstará Chris Collins (Zákon Gangu, Star Wars: Klonové války), který bude zároveň sloužit jako showrunner. 

Děj by měl být zasazený do Los Angeles a šéf stanice Starz Chris Albrecht slibuje, že nepřijdeme o bojové sekvence, intenzivní přestřelky mezi vrahy a jejich cíli, na které jsme si zvykli v obou filmech, ani o představení nových uvěřitelných postav žijících v tomto podsvětí. S původními tvůrci v závěsu se snad nemusíme strachovat, že by televizní odbočka byla šlápnutí vedle, ale raději si počkáme na první trailer. 

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu