Watchmen: Vrátí se herec z původního filmu?

Watchmen: Vrátí se herec z původního filmu? | Fandíme seriálům
Zobrazit další 3 obrázky
Představitel Nite Owla by si rád svoji roli zopakoval i v chystaném seriálu.

Již dříve jsme vás informovali o tom, že stanice HBO chystá seriálovou adaptaci komiksu Watchmen. Showrunnerem seriálu se stal Damon Lindelof a v březnu by mělo začít natáčení pilotní epizody, která rozhodne, zda si HBO objedná celou sérii.

Watchmeni se již dočkali filmového zpracování, které nám v roce 2009 přinesl režisér Zack Snyder. Film byl velmi pozitivně přijat, o finančním úspěchu však mluvit nelze (tržby 185 milionů při rozpočtu 130 milionů). Ve filmu se v hlavních rolích objevili např. Billy Crudup, Patrick Wilson, Jackie Earle Haley nebo Jeffrey Dean Morgan. A právě jeden z nich by se rád vrátil i v chystaném seriálu.

Tím někým je zmíněný Patrick Wilson. Ten si zahrál postavu Nite Owla, jehož občanské jméno zní Daniel Dreiberg. Ve filmu šlo o hlavní postavu, která spolu s Rorschachem (Haley) pátrala po vrahovi jiného člena Strážců, a to Komedianta (Morgan). Wilson se nyní v rozhovoru pro Yahoo Movies UK zmínil, že by si rád roli zopakoval i v chystaném seriálu.

„Natáčení filmu pro mě bylo velkým zážitkem a moc rád bych toho zažil v tomto světě ještě víc. Navíc jsme nyní v ideálním věku postav. Neproběhla však absolutně žádná jednání a myslím, že se od nás chtějí držet co nejdál. Velmi rád bych si postavu opět zahrál, ovšem o ničem jsme nejednali, jsem pouze fanoušek stejně jako vy. Damona Lindelofa však zbožňuji a jsem velmi zvědavý, co provede.“

Jak jsme již napsali, osud celého seriálu je zatím stále nejasný. Je však otázka, zda by HBO bylo případně ochotné oslovit herce, kteří postavy ztvárnili ve filmu. Pravděpodobně však uvidíme v rolích neortodoxních hrdinů nové tváře. Viděli byste rádi Wilsona zpět v roli Nite Owla, nebo jste pro přeobsazení? Dejte vědět v komentářích.

Zdroj: Yahoo Movies UK

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Strážci - Watchmen

06.03.2009 | USA
Akční, Sci-Fi, Mysteriózní
Info o filmu

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu