Watchmen: Strážce čeká seriál na HBO

Watchmen: Strážce čeká seriál na HBO | Fandíme seriálům
„Dnes v New Yorku zemřel Komediant." Na seriálu se bude podílet jeden ze scenáristů Promethea.

Mnoho superhrdinů našlo útočiště na televizních obrazovkách, ať už to předtím zkusili v celovečerním filmu nebo ne. Další partou komiksových postav, která dostane seriálovou podobu, budou Watchmen. Kultovní komiks Alana Moorea se dočkal zfilmování v roce 2009 režisérem Zackem Snyderem. Po Z pekla, Lize výjimečných a V jako Vendetě šlo o čtvrtou filmovou adaptaci, která vycházela z předlohy tohoto autora.

Do příběhu odehrávající se v alternativní historii 80. let, kdy je USA na pokraji atomové války se Sovětským svazem, vstupujeme ve chvíli, kdy dříve oslavovaní superhrdinové jsou už dávno postaveni mimo zákon a jeden z nich byl právě teď zabit neznámým útočníkem. Kdo stojí za vraždou Edwarda Blakea alias Komedianta se rozhodne zjistit Rorschach, který postupně odhalí konspiraci, jejíž cílem je likvidace bývalých maskovaných hrdinů a proto se je rozhodne varovat.

Za vznikem seriálu, který se bude vysílat na stanici HBO, bude stát Damon Lindelof, jenž se např. podílel jako scenárista na sci-fi hororu Prometheus. Uvítáte tu možnost vidět Silk Spectre, Nite Owl, Dr. Manhattana a další v televizi, nebo si myslíte, že film se popasoval s komiksovou předlohou více než slušně?

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 5

Hello there. General Kenobi | 30.06.2017 09:12
Já nikoho urazit nechtěl... vím, že není určený jen pro děti a to, že na mě tak působí je jen můj problém. Nemusíte si to obhajovat. Jak říkám, sám dělám spousty jiných věcí, které by jiní označili za dětské nebo dětinské. Dodneška třeba miluju lezení po stromech nebo střílení z praku :)
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu