Reboot: Nová verze od Netflixu vypadá zkrátka otřesně

Reboot: Nová verze od Netflixu vypadá zkrátka otřesně | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 6 obrázků
Je-li vám kolem deseti či patnácti let a stará verze je vám pro smích, tak zkuste tu nejnovější. Žádná výhra to však podle prvního traileru není.

Devadesátá léta byla v mnohém krásná. Ať už se to týkalo (především) hudby nebo filmů, kdo v nich vyrůstal, ten musí zákonitě vědět, o čem mluvím. O víkendu v televizi v ranních hodinách frčelo dost kreslených seriálů, z nichž se jeden vykašlal na 2D animaci a rovnou si jel ve „tři déčku". Ano, řeč je o ReBootu. Jelikož pocházím z generace, která na devádesátkách vyrůstala, tak mě tento seriál neminul. 

Léta uplynuly, technologie pokročila, jsem tím pádem starší a mj. vznikl Netflix, který si podle mě zakládá na kvalitních titulech (Stranger Things, Altered Carbon, Daredevil...). Popravdě netuším, koho za konferenčním stolem napadlo oživit tento seriál a představit ho nové generaci, ale seroše ze střední školy zkrátka letí, takže proč to nezapracovat i do nového Rebootu. Samotný trailer ale vypadá podle mě naprosto otřesně. Jediné, co je fajn, je, že kombinuje živé herce s počítačovou animací, při které se dostavují pocity z Trona, na kterého nedám dopustit. Netflix vizuální stránku zvládá naprosto dokonale, o tom jsme se přesvědčili třeba v Bright nebo ve výše zmiňovaných titulech. Ale tady to CGI bije do očí od prvního okamžiku. Ať už to byl záměr nebo ne, prostě to kazí dojem, a to zle.

Synopse je následující: Seriál je skvělou kombinací živé akce a úžasné animace (povšimněte si, že jsem nepoužil u „úžasné animace" uvozovky) o čtyřech teenagerech, kteří se stanou novou generací strážců kyberprostoru a k tomu jim pomáhá uměle intelegentní, biologicky vytvořená dospívající dívka. 

Moje pocity byly z upoutávky vážně negativní a jestli seriál propadne, tak se divit opravdu nebudu. Jaké dojmy z ní máte vy? 

Do galerie jsme přihodili screenshoty z nové verze, ale najdete tam i pár obrázků z té původní, která se vysílala od roku 1994 do 2001.

Zdroj: Geek Tyrant

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

Storman | 25.02.2018 19:18
Hmm jeden ze seriálů, na který sem si řídil budíka... Novinka vypadá fakt trapně. Obzvláště ten zlý protivník... V tom starým ReBootu byli padouši fakt dobří...
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu