Jessica Jones: Vše, co musíte vědět před 2. sérií v 5 bodech

Jessica Jones: Vše, co musíte vědět před 2. sérií v 5 bodech | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 21 obrázků
Přinášíme vám souhrn všeho nového, co se objeví v pokračování show o drsné alkoholičce.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2
  3. Kapitola č.3
  4. Kapitola č.4

Postavy

Jak již víme, vrací se všechny hlavní postavy z minulé série. Kromě Jessicy uvidíme její nejlepší přítelkyni Trish Walker (Rachael Taylor), která by se měla více zapojit do akce. Vrátí se Jessicy spolubydlící Malcolm (Eka Darville), jenž také bude pomáhat při honbě za tajemným vrahem. Dále se vrátí právnička Jeri Hogarth (Carrie-Ann Moss) a objeví se i Kilgrave v podání Davida Tennanta, jenž byl na konci první série sice zabit, ovšem o jeho účinkování jsme si zaspekulovali dříve.

Nyní k novým postavám. Oscar, kterého ztvární J.R. Ramírez (seriály Arrow, Power), se spolu se svým synem přistěhuje do baráku k Jessice, s níž se sblíží (podle záběrů z traileru i víc než to), a jeho syn pak do jejího světa přinese trochu radosti. Dále se objeví Janet McTeer, která by v nespecifikované roli měla mít velký vliv na Jessicy život.

Mezi hlavní postavy bude patřit i Ingrid, kterou si zahraje Leah Gibson. Sice to není potvrzené, mělo by se však jednat o Typhoid Mary z komiksů, jež je jednou ze tří identit žijících v těle postavy Mary Walker (tou třetí je Bloody Mary). Ingrid bude bisexuální zdravotní sestra s tmavými vlasy a znalostmi z ulice ze svojí minulosti. Očekává se, že postava bude záporná, a pokud se jedná opravdu o zpracování Typhoid Mary z komiksů, nebude to s ní mít Jessica lehké.

Další postavou bude Dr. Kirby, jenž by mohl být postavou v komiksech známou jako Karl Malus. Bude to šedesátník pravděpodobně napojený na organizaci IGH. Dále pak postava popsaná jako „inteligentní a sebejistá“ jménem Presley. To by měla být postava z komiksů Paul Denning / Paladin, jenž je také soukromým detektivem s vlastním morálním kódem.

« Předchozí kapitola
Další kapitola »
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu