Barack Obama bude mít vlastní pořad na Netflixu!

Barack Obama bude mít vlastní pořad na Netflixu! | Fandíme seriálům
Zobrazit další 1 obrázek
Jaký záměr svádí dohromady streamovacího giganta s exprezidentem Spojených států Amerických a bývalou první dámou?

Ačkoli to může znít trochu šíleně, Barack Obama jedná s Netflixem o prostoru pro svůj vlastní pořad, přičemž jednání jsou prý už v pokročilé fázi! Bývalá hlava státu chce produkovat pořad, který by měl vzbuzovat velký zájem.

Návrat starého barda z důchodu: Netflix mu nabídl honorář snů
 

Obama se dostane na výplatní pásku Netflixu poskytováním exkluzivního obsahu. Navíc bude do rozpočtu přičtena jeho žena Michelle, ale neví se přesně, zda by byla angažovaná v tom samém projektu. Zatímco u ní je skloňováno téma výživy, kterému se věnuje léta, její muž by měl nadále otevírat a podněcovat diskuse na politická témata. Dohoda mezi Obamou a videoslužbou by se proti minulosti stala jakýmsi upgradem přístupu lidí k politikům.

Eric Schulz, exprezidentův rádce se o bývalém prvním páru vyjádřil následovně: „Prezident a paní Obamová vždy věřili v sílu vypravěčství inspirovat. Ve svých životech vyzdvihli příběhy lidí snažících se docílit změny, což obrací svět k lepšímu. Jak tak zvažují své budoucí plány, pokračují v objevování cest, kterými by pomohli dalším lidem vypovědět svůj příběh.“

Ve světle tohoto výroku se jeví pravděpodobnou možnost, že by Obama mohl moderovat rozhovory na témata, která dominovala během jeho působení v úřadu – zdravotní péče, imigrace, zahraniční politika a klimatické změny. Myslím, že z toho malinko kouká podrývání a polarizování společnosti v ohledech prezidentské činnosti Donalda Trumpa.

Jiný scénář pracuje s myšlenkou, že by Obama se ženou jen poskytli svá jména jako značku k zastřešení dokumentární nebo jiné produkce, která by reflektovala jejich společné hodnoty a přesvědčení. Je možné, že Netflix poskytne bývalému prvnímu muži plochu k nefiltrovanému styku s veřejností. Podobně, jak k přímé komunikaci využíval sociální sítě (přes sto milionů následovníků na Twittru a padesát dalších na Facebooku).

Modrá Planeta II: Nezapomeňte se nadechnout
 

No a na závěr si pojďme trochu zaspekulovat v investigativním stylu. O Baracka Obamu prý jevilo vážný zájem i studio společnosti Apple a stejně tak Amazonu. Exprezident má však obzvlášť blízko k více lidem právě u konkurenčního Netflixu. Je tedy možné, že prostor, který by si pro své producentské záměry představoval, mu nejlépe poskytnou kamarádi Ted Sarandos a Reed Hastings, oba sedící na vedoucích pozicích společnosti. Teď můžeme jen čekat, co se z toho vyklube za agitku.

Barack Obama se na Netflixu objevil i nedávno, v talkshow Davida Lettermana, ze které je i přiložené video.

Zdroje: TheNewYorkTimes

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu