Luke Cage: 2. série přibrala nového záporáka

Luke Cage: 2. série přibrala nového záporáka | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 9 obrázků
Respektive novou záporačku. Jedná se o tajemnou hrozbu, na kterou odkazovala synopse?

Nedávno jsme se dozvěděli konečně nějaké další novinky o 2. sérii Lukea CageMarvel / Netflix produkce. Známe již datum premiéry, oficiální synopsi a také jsme měli možnost vidět krátký teaser. Ze synopse jsme mohli vyčíst, že se Luke (Mike Colter) bude muset postavit kromě starým známým protivníkům také jakési nové hrozbě. Ta byla možná nyní odhalena obsazením nového záporáka.

Přesněji se bude jednat o záporačku jménem Rosalie Carbon. Tato postava pochází primárně z komiksů The Punisher MAX a Punisher: Warzone a jedná se o členku mafiánské rodiny Carbonů. Podle zdrojů serveru EW bude její postava v seriálu prezentována jako „nebezpečná kriminálnice a vysoká hráčka v kriminálním podsvětí Harlemu s velkým zájmem a zdroji“. V komiksech se jedná spíše o takovou „mafiánskou princeznu“, v seriálu nejspíše bude mít důležitější roli v rámci své mafiánské rodiny.

Známe už i představitelku této role. Tou se stala Annabella Sciorra, pro kterou není hraní v kriminálních dramatech žádnou cizí věcí. Znát ji můžete především ze seriálu Rodina Sopránů (The Sopranos), kde ztvárnila milenku hlavní postavy. Dále si zahrála v devadesátkových filmech Země policajtů či Rómeo krvácí.

Vzhledem k tomu, že se na záporné straně vrací zkorumpovaná politička Mariah Dillard (Alfre Woodard) a její kámoš z podsvětí Shades (Theo Rossi), nebude to mít Luke tentokrát vůbec jednoduché, když se proti němu postaví ještě mafiánská hrozba. V galerii se určitě mrkněte na pár fotek z natáčení druhé řady a také na představitelku nové záporné role.

„Po očištění svého jména se Luke Cage stal v ulicích Harlemu celebritou s reputací stejně neprůstřelnou, jako je jeho kůže. Být však tolik viditelný pouze zvyšuje důležitost toho, aby chránil komunitu a nacházel limity toho, kým může být a koho může zachránit. Když se objeví nová hrozba, je Luke donucen najít hranici, která odděluje hrdinu od padoucha.

V hlavních rolích se vracejí Mike Colter, Simone Missick, Alfre Woodard, Theo Rossi a Rosario Dawson. Nově byli obsazeni Mustafa Shakir jako John McIver / Bushmaster, Gabrielle Dennis jako Tilda Johnson / Nightshade a Annabella Sciorra jako Rosalie Carbon. Objeví se také Finn Jones jako Danny Rand / Iron Fist. Premiéra nové řady je nastavena na 22. 6. 2018.“

Zdroj: EW

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu