Night Manager alias Tom Hiddlestone jde zpátky do akce

Night Manager alias Tom Hiddlestone jde zpátky do akce | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 5 obrázků
Jeden z nejlepších seriálů roku 2016 hlásí návrat. Vratí se kromě Toma Hiddlestona i Hugh Laurie?

Před dvěma lety se z nenápadné minisérie s názvem Night Manager vyklubovalo jedno z největších seriálových překvapení roku. Špionážní sonda do světa obchodníků se zbraněmi získala dvě ceny Emmy a tři Zlaté glóby. Příběh inspirovaný románem světoznámého autora Johna le Carrého proti sobě v souboji vůlí a intelektu postavil Toma Hiddlestona a Hugha Laurieho. Výsledkem byl překvapivě promyšlený špionážní thriller o cestě za pomstou, jehož největší ozdobou byly fantastické herecké výkony všech zúčastněných.

Po více než dvou letech čekání stanice BBC konečně potvrdila, že práce na vysoce očekávané druhé sezóně oficiálně započala.  V současné době rozpracovaný scénář počítá s návratem bývalého elitního příslušníka britské armády Jonathana Pinea (Tom Hiddlestone), kterého tak čeká další náročná mise. Zpátky na scénu se vrací i Olivia Colman (Angela Burr), u které se jedná tak trochu o překvapení, jelikož bylo nedávno oznámeno, že v historickém dramatu The Crown převezme břímě královské koruny od Claire Foy. Vysoce oceňovaný seriál vypráví příběh aktuální britské panovnice Alžbety II. a je jednou z vlajkových lodí Netflixu. Vyjma výše zmíněného hereckého dua nepadlo ani slovo o tom, zda se vrátí například Hugh Laurie, který exceloval v roli Richarda Ropera – nebezpečného obchodníka se zbraněmi.

Samotný Laurie se už ovšem několikrát k možnému pokračování vyjádřil a z náznaků to vypadá, že by jeho návratu do světa střelného prachu, vysokých sázek a krásných žen nemělo nic bránit. Uvidíme, jak se k jeho návratu postaví samotní tvůrci. Závěrečná scéna totiž zanechala nad jeho osudem velký otazník. Ať už se jeho postava mocného obchodníka se smrtí vrátí či nikoliv, můžeme se v nejbližší době těšit na přísun nových informací o příběhu i castingových posilách. O všem vás budeme informovat.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu