Yellowstone: Kevin Costner a rodina rančerů v novém traileru

Yellowstone: Kevin Costner a rodina rančerů v novém traileru | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 6 obrázků
Kevin Costner se širákem na hlavě je přesně to, co chcete. Koukněte na trailer a seznamte se s obsazením nového seriálu.

Červen 2018 bude tím měsícem, kdy se rozběhne krásně westernově laděný seriál s oscarovým Kevinem Costnerem v hlavní roli a zároveň v přesně té žánrové pozici, která je pro něj jako stvořená. Pro teď vám však můžeme zprostředkovat zejména trailer. Ten neláká jen na typické obrazy venkovských amerických scenérií, ale i na pár více či méně známých tváří v rolích obyvatelů idylických končin s plnýma rukama neidylického a násilného zkoušení jejich vůle. Upoutávka nám předhazuje jakousi záhadu, ve které nechybí poničené lidské pozůstatky, plus patřičně zadumaní oficíři na jedné a rozhodně se tvářící kovbojové na druhé straně.

Yellowstone: westernové drama od scenáristy Sicaria
 

Synopse seriál popisuje jako tahanici o půdu pod vlastnictvím rodiny Duttonových, kterou nenechají na pokoji developeři, lidé ze sousedního národního parku či různé korporace s vlastními zájmy. Má jít o studii násilí ve světě ležícím mimo dohled, kde z uzurpované země a přírodního bohatství profitují společnosti a úplatní politici. Půjde o prosazování práv na území, kde je pitná voda znečištěna těžařskou činností a kde nejsou nevyřešené vraždy ničím novým.

Vedle Costnera se objeví Kelly Reilly (Sherlock Holmes, seriál Brittania), Luke Grimes, Cole Hauser (Jeskyně, Pád Bílého domu), Wes Bentley (Hunger Games, Interstellar) a další. Ve zkratce připomeňme, že scénář vytvořil pán Taylor Sheridan, který se může pochválit projekty jako Sicario a Wind River.

V galerii naleznete obrázky ze seriálu a pokud tedy máte rádi věci s příchutí divokého západu, nechte se namlsat trailerem. Přesné datum uvedení desetidílného příběhu je 20. 6. 2018

  

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu