Přátelé: Phoebe si prý Mikea vzít neměla

Přátelé: Phoebe si prý Mikea vzít neměla | Fandíme seriálům
Zobrazit další 4 obrázky
Jaký byl skutečně osud Phoebe z Přátel? Mikea si vzít neměla...

Paul Rudd, který v Přátelích ztvárnil přítele Phoebe Mikea, se údajně vůbec neměl stát jejím manželem. Byl však natolik okouzlující, že se tvůrci rozhodli jinak. Přiznal to sám Hank Azaria, představitel Davida, s kterým Phoebe chodila předtím. On se však, coby vědec, přestěhoval do Minska. Když se vrátil, chtěl Phoebe zpět. Ona kvůli němu Mikea opustila a jejich vztahu dala druhou šanci. Nakonec však stejně zakotvila zpět u Mikea. 

"Nevěděl jsem, že to byl Davidův konec. Plán byl vždycky přivézt ho z Minska zpět. Upřímně si myslím, že se stalo to, že Paul Rudd byl tak úžasný, že mu tvůrci přišli na chuť a moje postava se stala jen vodou na jejich mlýn," nechal se slyšet pro Independent herec.

"Ve skutečnosti mě to trochu zabolelo. Přestože jedna moje část je David, kluk zapálený do vědy, který chtěl odjet do Minska, je tu i má podstatná část, která chtěla skončit s Phoebe, takže jsem byl trochu smutný," dodal.

"On bezpochyby dokázal, že si Phoebeinu lásku zaslouží. Je to takový pohledný ďábel. On je skutečně až otravně hezký. Nemělo by být povolené být tak hezký. On je jako Tom Brady komedie," dodal.

Očima odborníka: Jaký byl Ross z Přátel paleontolog?
 

Níže si prohlédněte video, kterak Paul Rudd děkuje českému dabérovi Martinu Sobotkovi za dabing Mikea v Přátelích. Video bylo natočeno loni v Česku během natáčení filmu The Catcher Was a Spy, kde herec ztvárňuje hlavní roli.

Zdroj: Independent

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

Viktorie Zítková | 08.04.2018 14:38
Alefdgg
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu