Očista: Seriál nabral další tři herce

Očista: Seriál nabral další tři herce | Fandíme seriálům
Universal Pictures
Zobrazit dalších 9 obrázků
Uvidíme nakonec v seriálu i očistnou noc, nebo ne?

Není to tak dávno, co jsme vás informovali, že televizní Očista nabrala první dva herce do ústředních rolí. Server Deadline nyní přinesl zprávy o obsazení dalších tří rolí, ke kterým jsme také dostali jejich podrobnější popis. Děj seriálu by se podle dřívějších zpráv sice neměl odehrávat přímo při očistné noci, popis postav by však mohl lehce napovídat něčemu jinému, i když je poměrně stručný. Pojďme se na jednitlivé charaktery podívat.

Očista: Známe představitele hlavních rolí a ústřední příběh
 

První postavu jménem Lila si zahraje Lili Simmons (seriály Banshee, Ray Donovan). Lila má být mladá, bohatá a vzpurná žena, která se snaží držet dál od různých bohatých skupin, které podporují organizaci NFFA (New Founding Fathers of America), která za Očistou stojí. Zároveň má však jisté nevyřízené účty, o které se bude muset postarat.  

Dále si v seriálu zahraje Hannah Anderson (Jigsaw). Ta ztvární ženskou postavu jménem Jenna, laskavou a zarytou odpůrkyni Očisty, která se však tak jako tak dostane do pozice, ve které bude konfrontována s násilím, proti kterému tak zarytě protestuje.

Poslední postava je mužského pohlaví, jmenuje se Joe a zahraje si ho Lee Tergesen (American Horor Story - Freak Show). Jeho postava je poněkud tajemná a nejspíš půjde o verzi postavy, kterou hrál ve filmech Frank Grillo. Postava Joea se totiž má ozbrojená a obrněná prohánět městem a zapojovat se do násilí, které během očistné noci probíhá.

Právě popis posledního charakteru napovídá, že se v seriálu objeví i tradiční dvanáctihodinový maraton vraždění a rabování. Tyto tři postavy se tak připojily k ústřední dvojici, kterou jsme vám představili v minulém článku. O pilotní díl by se měl postarat režisér Anthony Hamingway (American Crime Story), a i když to není oficiální, údajně by seriál měl startovat někdy kolem premiéry První očisty v červenci.

Seriál by se měl z větší části odehrávat mimo očistnou noc v době, kdy už je očistná noc tradicí a proběhlo jich už zhruba 10. Mariňák Miguel dostane znepokojující zprávu od své mladší sestry Pénelope, která ho donutí vrátit se spěšně domů, než veškeré násilí začne. Jeho sestra je totiž členem jednoho z kultů, které Očistu oslavují, a chystá se obětovat pro vyšší účely. Tomu bude chtít její bratr zabránit. Do hlavních rolí byli zatím obsazeni Gabriel Chavarría, Jessica Garza, Amanda Warren, Colin Woodell, Hannah Anderson, Lili Simmons a Lee Targesen. Datum premiéry zatím není známo.

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu