Hlava 22: Minisérie prochází významnou změnou v obsazení

Hlava 22: Minisérie prochází významnou změnou v obsazení | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 14 obrázků
Dorazila depeše o personální reorganizaci filmovacího útvaru. Jinými slovy, kdo se stahuje zpřed kamery a kdo bude náhradou?

Již v počátcích příprav seriálové adaptace nejslavnějšího románu Josepha Hellera připadala postava plukovníka Cathcarta na George Clooneyho. To už teď neplatí. Neznamená to ale, že by se Clooney, který mimochodem za realizaci projektu dlouho lobboval, rozhodl úplně dezertovat.

Situace je podle dostupných informací prostě taková, že se nechtěl rozptylovat hraním, zatímco by měl nad seriálem zároveň režisérské povinnosti. Proto se rozhodl zaměřit na režírování a postavy se vzdal. Spolu s tímto prohlášením byl pro roli plukovníka rovnou ohlášen náhradník. Tím se stal známý herec Kyle Chandler.

Hlava 22: Clooneyho literární sen se stává skutečností
 

Chandlerova účast bude jeho druhým větším účinkováním v rámci seriálů na streamovacím trhu. Před Hlavou 22 sítě Hulu si zahrál ve vyvedeném rodinném dramatu Bloodline od Netflixu. Co se týče Clooneyho, i když se vzdal větší role, přece ho na obrazovkách uvidíme. Přisvojil si menší roličku generála Scheisskopfa, kterého autor dostatečně popsal v podstatě už jen tím jménem.

S čerstvě příchozím Chandlerem je mezi již dříve oznámené pány ve složení Christopher Abbott, Hugh Laurie a zmiňovaný Clooney zaděláno na perspektivní a ambiciózní podívanou. Video níže je působivá scéna z filmové adaptace románu z roku 1970. Uvidíme, s čím se vytasí v seriálu.

Zdroje: Variety

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu