Přátelé: Jak dnes vypadá Emma, dcera Rachel?

Přátelé: Jak dnes vypadá Emma, dcera Rachel? | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 12 obrázků
Jak dnes vypadá dcera Rachel Greenové z kultovního sitcomu Přátelé? Emma má dvě představitelky. Prohlédněte si je v naší rozsáhlé galerii.

Pokračujeme v krasojízdě. Poté, co jsme vám odhalili současnou podobu seriálového Bena, syna Rosse Gellera (viz níže), pokračujeme další dětskou hvězdou z kultovního sitcomu Přátelé. Dvojčata Noelle a Cali Sheldon se objevily v celkem 11 epizodách, a coby roční miminka ztvárnily roli dcery Rachel Greenové Emmy. Dnes je oběma dívkám už 15 let a vyrostly do krásy. 

Přátelé očima "malého" Bena: Jak dnes vypadá?
 

"Hodně lidí u nás ve škole to sleduje a většina z nich ví, že jsme to byly my. Myslí si, že je to vážně cool," řekla v roce 2015 Noelle. "Z natáčení si nepamatuji nic, ale viděla jsem obrázky," dodala. 

Obrázky? Čtete správně. Obrázky. Rozhovorů s děvčaty existuje pomálu, a ten, ze kterého čerpáme, je starý tři roky. Tehdy bylo holkám 12 let. Tou dobou jim matka ještě nedovolila seriál Přátelé zhlédnout. Povolení přišlo, až když dívky překročily 13. rok života.

Asi nejzapamatovatelnější scéna s dvojčaty na scéně je ta, jak se Rachel snaží malou Emmu rozesmát. Nejde to ovšem jinak než písní o tom, že miluje velké zadky. Zhlédněte ji na videu níže. V galerii si rozhodně nezapomeňte prohlédnout, jak dívky vypadají dnes spolu se dvěma snímky přímo z natáčení, jak si herečky s dětmi hrají. 

Zdroj: Bustle

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu