Přátelé očima "malého" Bena: Jak dnes vypadá?

Přátelé očima "malého" Bena: Jak dnes vypadá? | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 14 obrázků
Vzpomínáte na Rossova syna Bena ze seriálu Přátelé? Jak dnes vypadá a co se mu vybaví při vzpomínce na slavný sitcom? Prohlédněte si galerii.

V roce 2000 se ujal role Rossova syna Bena v seriálu Přátelé. Tehdy měl teprve 8 roků. Dnes je Coleovi Sprousemu celých 25 let, a podobu malého Bena byste v něm na první pohled jen stěží hledali. Fanoušci seriálu Riverdale ho mohou vídat v roli Jugheada Jonese, vzpomínky na Přátele v něm však přetrvávají. Herec se rozpovídal o tom, co se mu během natáčení slavného sitcomu honilo hlavou. 

Krok za krokem: Jak dnes vypadá Al a čím si roli vysloužila?
 

"Opravdu, ale opravdu těžce se mi pracovalo s Jennifer Aniston, protože jsem do ní byl strašně zamilovaný," nechal se slyšet Cole pro New York Post. "Byl jsem poblázněný, vždy jsem úplně ztratil slova. Měl jsem takové motýlky v břiše, že jsem zapomněl svůj scénář. Měl jsem v hlavě najednou prázdno, což pak bylo fakt těžké."

Sprouse zároveň loni v rozhovoru přiznal, že herce ze seriálu od natáčení neviděl: "Kdybych někoho z nich potkal, řekl bych asi něco jako: čau, ale už je to nějaký čas, a určitě už nevypadám stejně, takže by to nebylo úplně snadné."

V době natáčení, mezi léty 2000 a 2002, měl herec, na rozdíl od dnešní doby, blonďaté vlasy. Objevil se celkem v 7 epizodách. Věděli jste mimochodem, že má Cole dvojče - bratra Dylana? V galerii si prohlédněte sérii civilních fotek, jak dětská hvězda seriálu Přátelé vypadá dnes.

Zdroj: MailOnline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu