Rick a Morty: Proč byla zdržena 4. série?

Rick a Morty: Proč byla zdržena 4. série? | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 22 obrázků
Tvůrci úspěšného seriálu se vyjadřují ke zdlouhavému vyjednávání.

Dan Harmon a Justin Roiland jsou tvůrci stojící za jedním z nejlepších animovaných seriálů (možná i seriálů obecně) posledních let. Rick a Morty začali s nenadálým úspěchem, který je momentálně završen třetí řadou. Fanoušci přitom stále čekají na tu čtvrtou, mezitím co začínají konvertovat k náboženství a vkládat víru do Ricka Sancheze. Tenhle sarkasmem ověnčený seriál to však už od začátku neměl lehké, jelikož stanice Adult Swim, která ho má na starosti, vždy až příliš dlouho nacházela společnou řeč s tvůrci. Ti se zúčastnili jednoho interview (v té době ješte nebyl seriál obnoven), kde prozradili, že za vším stojí peníze. Avšak nesuďte tak rychle, protože k tomu měli své důvody:

„Seriál byl obnoven, ale stále jsme ve vyjednávání. Harmon a Roiland říkají, že vyčkávají na kontrakt, který jim zaručí nesmrtelnost. Nebo, jestli je nesmrtelnost nemožná, tak alespoň opravdu hodně, hodně, hodně sérií do budoucna a dostatek peněz na to, jak Roiland říká, aby Harmon nemusel dělat dalších 12 prací, mezitím co pracuje na čtvrté sezóně. Tímhle způsobem může Harmon Rickovi a Mortymu věnovat takovou pozornost, kterou si zaslouží. Takto bude moci dělat to, co ho těší, a ne si nabírat desítky dalších strastiplných prací“.

Fanoušci sériálu moc dobře vědí, jaké jsou s prosazením nových sérií strasti. Častokrát je však s trablemi spojovaný i nevšední pracovní přístup tvůrců, kteří jsou sice zapálení géniové, ale také se veřejně přiznali k problémům s alkoholismem a perfekcionismem. Konečně však mají Harmon a Roiland nějakou jistotu do budoucna, což by jim snad mohlo při psaní a celkové tvorbě budoucích sérií pomoci a hodit je na trošku uvolněnější vlnu, než byli zvyklí. Harmon říká:

„Konečně můžu doopravdy dýchat a být tak nadšený, jak jsem měl v plánu… od teď bude jediný důvod, proč nebudu psát, ten, že jsem pro den s psaním hotový a užívám si to. Bude to pěkné“.

Fanouškům série momentálně tedy nezbývá nic jiného, než nechat tvůrce psát a tvořit, jelikož poslední záhada kolem zdržené série je konečně rozluštěna.

 Zdroj: Slashfilm

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu