Pán prstenů: Peter Jackson se projektu nezúčastní

Pán prstenů: Peter Jackson se projektu nezúčastní | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 7 obrázků
Je to jasné. Seriál ze Středozemě nevznikne pod taktovkou Petera Jacksona.

Už od minulého roku se zaujatě mluví o nově vznikajícím seriálu ze Středozemě, který má podle nejnovějších informací sledovat osud mladého Aragorna. Alespoň co se první sezóny týká. Teď však vyšla na povrch další informace, a to že Peter Jackson se na seriálu z prostředí Pána prstenů podílet nebude. Pátral po tom francouzský web Allocine a dostal jasnou odpověď. 

"Nejsem do projektu z prostředí Pána prstenů vůbec nijak zapojen. Chápu, jak vám mé jméno přišlo na mysl, ale tento projekt se mnou nemá nic co do činění," uvedl na pravou míru Jackson s tím, že mu to nevadí. Má prý mnoho dalších projektů, které mu berou čas. 

Chystaný seriál ze světa Pána prstenů očima Gandalfa a spol.
 

Co na to říkáte? Má projekt bez Jacksonovy účasti šanci na úspěch? Jelikož slavný režisér stojí za trilogií Hobit i Pán prstenů, budou fanoušci nejspíš očekávat u seriálu velmi podobný nádech, styl a emoce. Budou si však muset zvyknout na "pravopis" někoho jiného. Což může být úspěch, a nebo naopak propadák. V galerii si prohlédněte pár fotek z natáčení Pána prstenů přímo z placu.

Zdroj: Screenrant

 

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 7

Medvěd | 08.06.2018 07:26
To, že tam nebude Jackson je jedině dobře, aspoň jim to nepodělá jako podělal Hobita. Co se týče té korektnosti, tak mohou obsadit postavu černé pleti, jelikož na jihu od Středozemě je nějaký jížní národ, který má takto vypadat, ale nepamatuji se, že by bylo v jakékoli knize napsáno, že nějak aktivně cestovali do Středozemě. Takže pokud tam něco takového dají, stejně to bude blbost.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu