Hra o trůny: Sophie Turner má cejch jako herci z Pána prstenů

Hra o trůny: Sophie Turner má cejch jako herci z Pána prstenů | Fandíme seriálům
HBO
Zobrazit dalších 5 obrázků
Sophie Turner, představitelka Sansy Stark, se nechala ocejchovat. Přesněji řečeno tedy tetovat! Seriálu Hra o trůny už se nikdy nezbaví. Koukněte do galerie.

Představitelka Sansy Stark z fantasy ságy Hra o trůny Sophie Turner (22) vyjádřila svou oddanost příběhům G. R. R Martina, když si nechala na předloktí vytetovat obrázek vyjadřující doživotní věrnost rodu Starků. Nápisem navíc vzbudila ve fanoušcích seriálu zvědavost, zda nenapovídá, jak finální řada dopadne. 

Hra o trůny: Herci řádili na večírku, máme fotky!
 

Tetování vyobrazuje hlavu vlka s nápisem: "The pack survives". V překladu to znamená: Smečka přežívá. Sophie tak vzdává hold Nedu Starkovi, který v první sezóně pronesl větu: "Osamělý vlk zahyne, ale smečka přežije". Sama Sophie coby Sansa tuto větu zopakovala v 7. sérii. Znamená to snad, že Sansa skutečně přežije? Nebo že přežije někdo z rodu Starků? Milovníci spekulací a konspiračních teorií si to tak jistě vysvětlují, já si však myslím, že se jedná pouze o symbolickou větu mající vyjádřit lásku k roli i celé sérii. Rozhodně nejde o spoiler. 

Pro zajímavost: Sophie Turner není první, kdo si po skončení natáčení nechal udělat tetování. Učinili tak například i herci z Pána prstenů. Ti si nechali (každý jinam) vytetovat v tolkienovském jazyce Tengwar slovo devět. Symbolizuje to účast na devítičlenném Společenství prstenu. Má ho celkem 8 účastníků společenstva. Představitel Gimliho to odmítl. Orlando Bloom ho má na zápěstí, představitel Samvěda Křepelky Sean Austin zase u kotníku. Elijah Wood (Frodo) ho má na břišel u lemu kalhot. Koneckonců prohlédněte si jejich tetování v galerii. Samozřejmě včetně toho, které má Sophie Turner. 

Zdroj: MailOnline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

Fimi. | 17.06.2018 16:14
Bulvár jak svině...
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu