Příběh služebnice: Situace se vyhrocuje! Promo video odhaluje, co bude dál

Příběh služebnice: Situace se vyhrocuje! Promo video odhaluje, co bude dál | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 5 obrázků
Druhá řada seriálu Příběh služebnice pomalu ale jistě míří do finále. Upoutávka na 10. epizodu láká na ještě větší drama!

Pozor! Článek obsahuje spoilery k 2. sezóně seriálu Příběh služebnice. 

2. řada seriálu Příběh služebnice nastoupila na své diváky celkem zhurta. Hned zpočátku se museli vyrovnávat s napínavými okamžiky plnými strachu na Junině cestě za osvobozením. Vše se zvrtlo v posledních sekundách, a tak se June opět zahalila do mundúru služebnice a vrátila se zpět do rodiny Waterfordových coby Offred. Několik dílů se neslo v relativně klidném lyrickém duchu. Odhalovaly se dvě různé tváře Sereny i June a vnesla se do děje nová postavu -  Eden, novopečená manželka Nicka. Tomu ji ovšem přisoudili. Sám o ni nestojí, a tak s ní ani nespí. Miluje totiž June. Slušný trojújelník. 

Představitelka první dámy Gileádu: Chtěla jsem dát Sereně srdce
 

Po průšvihu, ke kterému došlo na diplomatické misi v Kanadě, se teď schyluje k dalšímu dramatu. Jak ukazuje promo video k 10. epizodě, Offred bude rodit. Jak však stanice Hulu naznačuje, neproběhne to bez komplikací. K tomu všemu se dostává do potíží i Nick, jehož frustrovaná manželka dále nehodlá snášet, že si ji nevšímá. Vytušila navíc, že za jeho nechutí stojí Offred, což mu také vmete do tváře. Je otázkou času, kdy ho napráší Waterfordovi. Ten si dá jedna a jedna dohromady, což mu vyplivne výsledek: Zjistí, že za Juniným útěkem i za předáním dopisů z Gileádu Lukeovi stojí právě on? Čeká ho smrt? Vše by tomu nasvědčovalo. Je to navíc jedna z cest, jak se June vypořádá se svou rozpolceností týkající se lásky ke dvěma mužům současně. Z pohledu tvůrců se tato alternativa přímo nabízí.

Máte tip, jak se bude děj 2. řady seriálu Příběh služebnice nadále odvíjet? My se 10. epizody po zhlédnutí té 9. tedy nemůžeme dočkat, Nickovi však příliš dobré vyhlídky nepředpovídáme. V galerii si prohlédněte pár fotek z natáčení, níže zhlédněte již zmíněné promo video.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

Hezounkova máma | 15.06.2018 20:29
Seriál Služebnice je to nejlepší, co kdy vzniklo. Člověka vždycky napadne, že by se fikce Gileádu klidně mohla stát realitou. Strašně se těším na každý díl a doufám, že June si vybojuje svobodu.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu