The Terror: Tvůrci ohlásili 2. řadu! O čem bude?

The Terror: Tvůrci ohlásili 2. řadu! O čem bude? | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 8 obrázků
Seriál The Terror ohlásil 2. řadu! Koho bude záhadné monstrum terorizovat tentokrát?  

Když se na začátku roku objevil seriál The Terror, vyklubalo se z toho přesně to ambiciózní fantasy, v které jsme doufali. Bylo to zkrátka to poutavé, amotsférické, skvěle zahrané a na oko drahé „dobrodružství“, kterých je stále v televizi velký nedostatek. A tak není divu, že se z toho vyklubal hit. Kravaťáci z AMC tedy dlouho nečekali, a hned po úspěchu první řady začali připravovat řadu další. A teď tu jsou konečně první novinky.

Zatímco tehdá jsme uvízli v ledové pustině, nyní se vydáme na bojiště druhé světové války, tedy o několik desetiletí napřed oproti první řadě. A dočkáme se také mnohem většího měřítka. Příběh se totiž bude točit kolem záhadného monstra, které začne terorizovat japonsko-americkou komunitu z jižní Kalifornie společně s internačními tábory v Pacifiku. Děj tím pádem bude přítomen na více místech najednou, čili navazování na komorní první řadu se konat určitě nebude. A kdo se ujme režie?

Showrunner první řady David Kajganich nyní předá štafetu Alexanderu Woovi, který se zasloužil o scénáře k filmům jako Kong: Skull Island, Godzilla či jeho starší kus Minority Report od Spielberga. Tomu bude pomáhat i další nováček Max Borenstein, který zastane pozici producenta. Ten navíc s novým showrunnerem už spolupracoval na zmíněných dvou filmech, takže je očividné, že umí pracovat s velkým rozpočtem. Což je u projketu tohoto typu velmi slibné. A když už mluvíme o produkci, tak ano, i nadále se bude na seriálu podílet i Ridley Scott. Tak se kluci snažte, ať to dopadne minimálně tak dobře jako minule. 

Zdroj: Variety, Screenrant

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu