Nepropásněte: Top 3 dubnové premiéry nových řad seriálů

Nepropásněte: Top 3 dubnové premiéry nových řad seriálů | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 59 obrázků
Polovina dubna je za námi, přinášíme vám proto příval nových sérií úspěšných seriálů, které vás tento měsíc ještě čekají.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2
  3. Kapitola č.3

Člověk pomalu ještě ani nerozdýchal tu nadílku, která přišla v březnu (Gotham, Jessica Jones, Krypton a Terror), a televizní stanice už neúprosně tlačí nové seriály nebo jejich pokračování na televizní obrazovky. Začátkem měsíce se nám vrátil komiksový Legion s 2. řadou, která prý následuje šlépěje té první. Pořád se jedná o psychedelické drama, které divákovi servíruje jednoznačnou interpretaci toho, co se zrovna děje, nebo se stalo. Pokud vás Legion neoslovil, tak nemusíte zoufat. V následujících dnech totiž dorazí hned 3 seriály, které stojí za vaši pozornost:

1. Into the Badlands (22. dubna)

Badlands. Země řízená neúprosnými barony, kteří střeží svá teritoria za pomoci bojovníků vycvičených za jedinným účelem – zabít každého, kdo klade odpor jejich pánovi. Mezi nimi je však i bojovník Suny, který se rozhodl jít jinou cestou, a tak putuje spolu s mladým chlapcem, který je obdařen speciálními schopnostmi, napříč nemilosrdnou zemí.

Seriál se poprvé objevil v roce 2015 s první řadou, která čítala pouhých 6 epizod a po úspěšných ohlasech pokračoval s další, která se rozrostla na 10 epizod. Tento rok se Into the Badlands vrací s již 3. řadou, která se rozrostla rovnou na 16 dílů, a tak hned vyvstává otázka, jestli si seriál udrží svoji dosavadní kvalitu a velmi svižné tempo, které nasadil hned od prvního dílu. Jak to dopadlo, se dozvíme už za pár dní, ale mezitím tento seriál zůstává unikátním post-apokaliptickým dramatem propleteným bojovými scénami, které kupodivu dosahují poměrně vysoké kvality.

Další kapitola »
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 8

Fimi. | 18.04.2018 18:14
Služebnici tak nějak sledovat hodlám ale je to pro mě novinka
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu