Westworld: Plnohodnotný trailer nahání husí kůži

Westworld: Plnohodnotný trailer nahání husí kůži | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 72 obrázků
Dvou a půl minutová ukázka poodhaluje roušku tajemství a přináší víc otázek než odpovědí.  

Necelý měsíc před premiérou si HBO přichystalo plnohodnotnou ukázku, díky které fanoušci nebudou moci dospat 22.4. Datum premiéry se zdá být po fantastickém traileru ještě mnohem dál než dřív. První teaser ukazoval jen pouhé výjevy, které doplňoval zneklidňující voiceover Dolores (Evan rachel Wood). Teď se tvůrci rozšoupli a servírují hutný trailer, který z pozvolného tempa graduje až do závratných výšin. Velmi mu v tom pomáhá skvěle zvolený hudební podkres cover verze skladby Heart-Shaped Box od Nirvany.

Přesně takovou ukázku jsem potřeboval, abych po vzoru GoT vyhlížel datum premiéry jak smyslu zbavený. Předchozí upoutávky sloužily především jako oznámení data premiéry druhé řady. Tento trailer je však atmosférickou bombou, po které každý fanoušek Westworldu bude mít datum 22.4. na pevno vryté do paměti.

Dvou a půl minutová ukázka servíruje několik výjevů, které vzbuzují mnohem víc otázek než odpovědí. Ke slovu se konečně dostává i Muž v černém (Ed Harris), který vypadá, že se ze zranění z finále předchozí řady rychle zotavil. Dále tu máme Maeve (Thandie Newton) toulajicí se po samurajském světě nejspíš marně hledajíc svou dceru. A hlavně Dolores, která vypadá, jako by se octla ve skutečném světě. Ale může to být jen výplod její fantazie a vábení tvůrců na něco, co ve skutečnosti bude úplně jinak.

Celý trailer skvěle funguje od začátku do konce. A to, že i přes spoustu nových záběrů v podstatě nic zásadního neodhalil, je jen dalším triumfem tvůrčího týmu scenáristy Jonathana Nolana. Ani nevím, kdy naposledy jsem byl z nějakého seriálového traileru takhle unešený. V galerii najdete i před několika dny zveřejný plakát pro duhou sérii, jehož heslem je: „Chaos přebírá kontrolu.“ Po plnohodnotném traileru by snad tohle heslo nemohlo být příznačnější.

V rozsáhlé galerii najdete nespočet screenů z traileru s těmi nejzásadnějšími výjevy, které vám v rychlém sledu traileru mohly uniknout.

Zdroje: Deadline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Westworld

21.11.1973 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Drama, Thriller, Horor, Western
Info o filmu

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu