Westworld: Superbowl přinese fanouškům den D

Westworld: Superbowl přinese fanouškům den D | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 12 obrázků
Čekání na nový trailer si můžete zkrátit zhlédnutím nového uveřejněného teaseru.

Pro všechny filmové nadšence je americký sportovní svátek Superbowl důležitý hlavně díky spoustě nových trailerů na očekávané nákladné filmové fláky. Fanoušci sci-fi seriálu Westworld od HBO se taktéž dočkají nové ukázky. Jedná se o vůbec první Superbowl slot od HBO, což není překvapením, vezmeme-li v potaz, že Superbowl spoty jsou těmi nejdražšími televizními ukázkami a filmová studia se přetahují o takto lukrativní reklamní čas, kdy sedí u televizních obrazovek miliony lidí.

Zatím si dlouhou chvíli můžete zkrátit prodlouženým teaserem, který od první ukázky, o které jsme vás informovali na konci července zde, nenabízí v podstatě žádné nové záběry, ale alespoň hýří prodlouženými scénami z první ukázky a zajímavým úvodem.

Předběžný termín druhé série se rovněž od našeho listopadového článku nezměnil. Premiéra druhé řady je nastavená na jaro letošního roku. Vystřídá tak nejspíš populární slot Hry o trůny, která se svou finální osmou řadou dorazí až příští rok. Přesné datum uvedení bude s největší pravděpodobností uveřejněno ve zmiňované Superbowl ukázce.

Druhá sezóna Westworldu bude opět složena z 10 hodinových epizod. První díl druhé řady s délkou 62 minut nese název Journey into Night, což je i název Fordova posledního vymyšleného scénáře. Hned v úvodní epizodě se představí nová postava Karla Stranda v podání „seriálového vikinga Flokiho“ Gustafa Skarsgårda (Kon-Tiki), o jehož castingu jsme vás taktéž dříve informovali. Dále se hned v úvodu objeví nová tajemstvím obehnaná postava Musashi v podání Hiroyuki Sanada (Wolverine, Sunshine). Překvapivě se v druhé sérii opět objeví i postava Logana v podání Bena Barnese (The Punisher, Dorian Gray).

Kromě prodlouženého teaseru si v galerii můžete prohlédnout i screeny z traileru a uveřejněné promo fotografie.

Zdroje: Slashfilm, Screenrant

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu