Westworld: Nové záběry a promo fotky z druhé série

Westworld: Nové záběry a promo fotky z druhé série | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 10 obrázků
HBO zveřejnila sestřih své produkce pro rok 2018, který odhaluje nové záběry několika očekávaných seriálů

Druhou sérii Westworldu už nejspíš nečeká do premiéry žádná pořádná ukázka, ale i tak stanice HBO odhalila ještě několik nových záběrů a neviděných promo fotografií. Nové záběry se objevily v sestřihu chystané nejen seriálové produkce z dílny HBO. Krom pár klipů z druhé řady Westworldu v sestřihu najdete například nové záběry ze seriálů Barry nebo minisérie Sharp ObjectsAmy Adams a promo na televizní filmy PaternoAl Pacinem či novou verzi Fahrenheit 451Michaelem Shannonem a Michaelem B. Jordanem.

Celý sestřih je patřičně úderný a na poli minuty a půl skvěle láká na většinu titulů z produkce HBO. Ty se sice mihnou jen v několikasekundových záběrech, ale i tak dokážou zaujmout. Samotný Westworld má pak své okénko na konci sestřihu, ve kterém vidíme většinu hlavních postav a především nezakrváceného Eda Herrise. Celý sestřih najdete dole pod článkem.

Jedna z nově uveřejněných promo fotek odhaluje podobu rovnou dvou nových postav. Ženskou postavu jménem Melling ztvárňuje herečka z oscarového hororu Uteč Betty Gabriel. Melling bude patřit k četě, která se bude snažit nastolit pořádek po následcích revoluce z finále první série. Další novou postavou je Karl Strand v podobě Gustafa Skarsgarda, kterého můžete znát jako Flokiho ze seriálu Vikingové.

Na jednom z obrázků se představuje i herec Fares Fares (Tyrant), který si zahraje postavu technologického experta Antoina Costu, o kterém více informací známo není. Premiéry druhé řady Westworldu se fanoušci dočkají 22.4.

Westworld se během premiéry první řady potýkal s nespočtem fanouškovských teorií a bohužel pro tvůrce se některé teorie v závěru první řady potvrdily. Tvůrci spolu s HBO tak vyrukují pro druhou sérii s plánem, který se bude snažit zamezit takovýmto odhalením a předcházet případným fanouškovským teoriím. Jak to chce HBO udělat, zatím není jasné.

Hlavní scenárista projektu Jonathan Nolan se k tematice fanouškovských teorií vyjádřil pro deník The Independent takto: „Kolem Temného případu se vytvářela spousta fanouškovských teorií, které se nakonec nepotvrdily. Kolem první série Westworldu tomu nebylo jinak, jenomže několik z těch teorií byly skutečnými dějovými zvraty. Myslím si, že pro každou fanouškovskou teorii jsme vlastně měli epizodu, která se jimi částečně zabývala. Snažili jsme se vymyslet, jak s tímto naložit pro druhou řadu a přišli jsme na celkem kontroverzní plán, který ohlásíme za několik týdnů.“ Tak jsme zvědaví s čím nakonec Jonathan Nolan a spol. vyrukuje.

V galerii si můžete prohlédnout všechny nové promo fotografie.

Zdroje: Screenrant, The Independent, Slashfilm

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu