Westworld: Nové fotky Dolores z 2. série budí spekulace

Westworld: Nové fotky Dolores z 2. série budí spekulace | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 38 obrázků
Kromě fotogalerie pro vás máme i souhrn posledních novinek o 2. sezóně a krátké info k uveřejněným promo fotkám.

Entertainment Weekly zveřejnil sadu promo fotografií, které ukazují nový vzhled Dolores (Evan Rachel Wood), neokoukané lokace či mysteriózního bílého robota, kterého jste si mohli všimnout již v uveřejněném tarileru. Sada promo fotek tak skvěle dokresluje dojem ze superbowl traileru, o kterém jsme vás informovali zde. Těžko říct, zda se fanoušci dočkají ještě dalších fotek či ukázek, neboť premiéra druhé řady se kvapem blíží. První díl 2. série dorazí již 22.4. na HBO.

Jak jsme zjistili během první sezóny, tvůrci se nebojí spojení několika časových os dohromady. Je dokonce potvrzené, že se ve druhé řadě vrátí jak postava Wiliama v podání Jimmi Simpsona (Dům z karet, Noční rande), tak i Ben Barnes (The Punisher, Dorian Gray) v roli Logana. Potvrzení návratu Jimmiho Simpsona komentovali tvůrci s tím, že nás ve druhé řadě konečně čeká zodpovězení většiny otázek ohledně postavy Wiliama, které po finále první série zůstaly neodhaleny.

Taktéž se proslýchá, že se podíváme, jak to vypadá v jiných parcích a v čem se životy tamějších postav odlišují od těch z Westworldu. Ovšem příběh bude stále zaměřen zejména na Dolores (Evan Rachel Wood), Bernarda (Jeffrey Wright), Maeve (Thandie Newton) a Muže v černém (Ed Harris).

Po zveřejněných promo fotografiích se začali vytvářet různé teorie. Nejvíce je probíraná fotka Dolores v novém vzhledu, která nahrává teorii, že se Dolores (Evan Rachel Wood) dostane do skutečného světa. Samozřejmě se z jedné fotky nedá nic vydedukovat, ale je každopádně jasné, že se s Dolores podíváme do nových lokací.

Dále vidíme Bernarda (Jeffrey Wright), jak v parku spolupracuje s Charlotte (Tessa Thompson). Poté, co se ve finálním díle první řady uskutečnil převrat, není vůbec jasné, jak to bude ve Westworldu fungovat a jaké budou motivace přeživších.

Taktéž nám jedna z promo fotek odhalila návrat Stubbse v podání Luka Hemswortha (Thor: Ragnarok, Zabij mě třikrát), který byl již v náznaku vidět v traileru po boku Bernarda v jakési pouštní buggině.

Jedna fotka znovu ukazuje i nového bílého robota, který se poprvé objevil v Superbowl traileru na druhou řadu. Tento robot je znám jako „drone host“, zastrašující android, který byl vyvinut Delosem v souvislosti s plány na rozšíření/invencí Westworldu a dalších parků.

Další střípek informací je směřován k samurajskému světu, který byl částečně ukázán již v první řadě pod logem SW. Tento samurajský svět ponese v seriálu název Shogun World a prý se jedná o první z parků firmy Delos, do kterého se v druhé sérii podíváme. Časem nás prý tvůrci zavedou i do středověkého a starořímského světa.

V rozsáhlé galerii najdete zbytek zveřejněných promo fotografií a ty nejzajímavější screeny z traileru.

Zdroje: Screenrant

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu