Chucky: Vraždící panenka to zkusí v televizi

Chucky: Vraždící panenka to zkusí v televizi | Fandíme seriálům
MGM
Zobrazit dalších 6 obrázků
Twitterové video nabádá k televiznímu zpracování.  

Film Dětská hra (1988) od režiséra Dona Manciniho se stal jakýmsi kultovním hororovým snímkem, který představil nechvalně známou vraždící panenku Chuckyho. Následovalo dalších šest dílů, z nichž ani jeden nebyl přijatý tak dobře jako ten první, a série tak možná dovršila svoji jízdu na velkém plátně.

Alespoň to naznačuje video, které Mancini publikoval na svém twitterovém účtu:

Můžete na něm vidět ústřední postavu již zmiňovaného filmu a stručné sdělení – Dětská hra, TV seriál.

Ačkoliv se jedná pouze o nahodilý příspěvek na sociální síti, fanoušci série se neopomněli podělit o svoje názory k případnému pokračování. Většina z nich vyjádřila svoji podporu a nedočkavost ohledně dalších informací, ale někteří z nich si také nazapomněli rýpnout do slabin filmové série.

Když by to s televizním podáním neklaplo, tak je tu pořád možnost crossoveru, který Mancini navrhoval už v roce 2014, a to s panenkou Annabelle. Po velmi povedeném druhém díle (Annabelle) by to nemusel být vyloženě špatný nápad, ale šlo by především o to, jakým stylem by byl případný film pojatý. Ať už by šlo o seriózní lekačku, nebo o krvavou taškařici, vzešla by z toho vskutku panenkovská jízda.

Zdroje: Digitalspy

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 2

Retik | 26.06.2018 11:12
Já si osobně moc nedokážu představit, jak by chtěli Annabelle a Chuckyho zkombinovat, jelikož obě dvě série hrají na úplně jinou notu (neviděl jsem všechny díly Chuckyho, ale přijde mi méně vážný než Annabelle) a tak by se tam asi muselo udělat poměrně hodně kompromisů. Ty klasiky by asi šly, ale muselo by se tam hodně zapracovat na scénáři, aby tam Chucky měl nějaké opodstatnění a hlavně, aby spolu ty postavy fungovaly. Já osobně doufám v ten seriál protože autoři zmínili, že by se mělo jednat o temnější podívanou.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu