The Good Doctor: 2. řada přivítá posilu z Dr. House

The Good Doctor: 2. řada přivítá posilu z Dr. House | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 18 obrázků
Slečna Cuddyová se vrací do nemocničního prostředí, na jaké další známé tváře se můžete těšit?

Seriálu The Good Doctor se povedlo v minulé seriálové sezóně uhasit žízeň po titulech z nemocničního prostředí. Už dlouho jsem neviděl takto dobře zvládnutý doktorský seriál, který by oplýval zdařilým výstředním charakterem v ústřední roli. Freddie Highmore (Batesův motel) vystřihl autistického doktora Shauna Murphyho s grácií a divák mu jeho vrozenou vadu bez problému věří.

Velký přehled obnovených seriálů roku 2018
 

Stanice ABC zaznamenala s první sérií The Good Doctor skutečný divácký úspěch, tudíž potvrzení druhé série bylo pouhou formalitou. Ihned po konci první řady se začalo proslýchat, že v druhé sérii neuvidíme herce Chuku Modu (Než jsem tě poznala) coby doktora Jareda Kalu. Tuhle spekulaci nakonec tvůrci potvrdili. Absence herce Chuku Modu vynahrazuje potvrzení několika vedlejších postav do pozice stálých tváří seriálu, se kterými se uvidíme téměř v každé nadcházející epizodě. Jsou to konkrétně herci Fiona Gubelmann (postava doktorky Morgany Reznick), Will Yun Lee (doktor Alex Park) a překvapivě Paige Spara (Který je ten pravý?) coby Lea.

Novou tváří v hereckém obsazení je herečka Lisa Edelstein (Castle na zabití), kterou seriáloví fanoušci znají především coby doktorku Lisu Cuddyovou z Dr. House. Pro Lisu Edelstein se jedná o návrat do nemocničního prostředí a rovněž o další spolupráci s Davidem Shorem, jenž je a byl tvůrcem a výkonným producentem seriálu The Good Doctor a Dr. House. Lisa Edelestein ztvární v druhé řadě postavu onkologické expertky doktorky Blaize, která se do nemocnice svatého Bonaventury v San Jose vrací po krátkém suspendování. Důvodem jejího návratu je léčba rakoviny vedoucího nemocnice doktora Aarona Glassmana (Richard Shiff) na popud jednoho z jeho doktorů. Jak se záhy ukáže, doktorka Blaize (Lisa Edelstein) si tohle opětovné shledání s Glassmanem (Richard Shiff) velmi pochvaluje. 

Kromě výše zmíněných herců se dále můžete těšit na Antoniu Thomas (Misfits: Zmetci), Nicholase Gonzalese (Flash), Tamlyn Tomitu (Den poté) a Christinu Chang (Smrtonosná past 4), kteří se vrátí do svých rolí i ve druhé řadě. Datum druhé řady prozatím nastaveno nebylo. Dá se očekávat, že se premiéra uskuteční v podobnou dobu jako první série, tudíž někdy v průběhu září. V galerii si můžete prohlédnout obrázky se slečnou Cuddyovou a fotografie z první série The Good Doctor.

Zdroje: TVLine, Deadline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu