Yellowstone: Westernový Kevin Costner v nejnovějším traileru

Yellowstone: Westernový Kevin Costner  v nejnovějším traileru | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 9 obrázků
Oscaroví tvůrci představují svůj seriálový projekt v plnohodnotné dvouminutové ukázce. Ta bohužel zatím příliš neboduje.

Podívejte se na první plnohodnotnou ukázku na lákavý western Yellowstone v hlavní roli s Kevinem Costnerem. Yellowstone bude pojednávat o dramatickém životě rančerské rodiny Duttonových žijící v Montaně. První sezóna bude složena z deseti hodinových epizod a všechny zrežíruje Taylor Sheridan, který si loni málem odnesl Oscara za snímek Za každou cenu. Mimo to vyhrál diváckou cenu na 51. Karlovarském filmovém festivalu za film Wind River.

Krom režie se Taylor Sheridan ujal i scénáře, což činí u všech svých projektů. V hlavní roli se objeví dvojnásobný držitel Oscara Kevin Costner, který po své výborné vedlejší roli ve Velké hře míří do dalšího očekávaného projektu. Kevin Costner navíc není jediným výborným hercem v obsazení. Po jeho boku se objeví Wes Bentley (Americká krása, Interstellar), Kelly Reilly (Let, Pýcha a předsudek), Cole Hauser (Dobrý Will Hunting), Kelsey Asbille (Wind River) a Gil Birmingham (Wind River).

Yellowstone: Kevin Costner a rodina rančerů v novém traileru
 

Taylor Sheridan si krom několika herců z filmu Wind River přibral i kameramana Bena Richardsona. Z toho plyne, že styl, kterým se Sheridan honosí v celovečerních snímcích, se snad pozitivně promítne i do seriálové podoby. Jak jsme již napsali v dřívějších článcích, děj westernového seriálu bude pojednávat o rozepři týkající se pozemku ve vlastnictví rodiny Duttonových, kterou nenechají na pokoji developeři, lidé ze sousedního národního parku či různé korporace s vlastními zájmy. Má jít o studii násilí ve světě ležícím mimo dohled, kde z uzurpované země a přírodního bohatství profitují společnosti a úplatní politici. Půjde o prosazování práv na území, kde je pitná voda znečištěna těžařskou činností a kde nejsou nevyřešené vraždy ničím novým.

Více než samotný trailer mě na projektu láká tvůrčí vedení a herecké obsazení. Dřívější ukázky měly větší spád, ta nejnovější jen představuje zápletku se zachmuřeným Kevinem Costnerem. Neříkám, že by trailer něco vyzrazoval, ale svou nezajímavostí spíše odrazuje, než že by vyloženě lákal ke zhlédnutí. V galerii si můžete prohlédnout uveřejněné promo fotografie a screeny z traileru.

Zdroje: ComingSoon

 

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu