The Gifted: Známe datum premiéry 2. řady. A nejen to...

The Gifted: Známe datum premiéry 2. řady. A nejen to... | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 12 obrázků
Víme, kdy odstartuje 2. řada seriálu The Gifted. K tomu máme čtyři cool plakáty a známe obsazení nové postavy.

Loňský seriál The Gifted patřil obecně mezi ty méně probírané komiksové seriály, nicméně svého úspěchu se dočkal, protože si Fox objednal druhou sérii hned po skončení té první. Obecně byly ohlasy průměrné až lehce nadprůměrné, a ty naše si můžete přečíst v recenzi (viz níže). Jedná se však teprve o druhý xmenovský seriál, a tak zájem mezi fanoušky byl, a stále je. Druhá řada se nedávno začala v tichosti natáčet, což víme hlavně ze sociálních sítí herců, a pomalu se začínají rojit nové informace. Tou nejvýraznější z nich je datum premiéry druhé řady, které bude opět podzimní, a těšit se můžeme na 25. září.

Tou druhou je obsazení nové postavy jménem Reeva. Tu si zahraje herečka Grace Byers, jejíž jediná známější role pochází z muzikálního seriálu Empire od stejné stanice. O jejích schopnostech není nic známo, nicméně se dle oficiálních informací přidá ke skupince mutantů, která na konci seriálu opustila odboj a připojila se k ve světě X-Menů nechvalně známému Hellfire Clubu.

Recenze: The Gifted oslabuje "temná" strana
 

Kromě toho pro vás také máme první oficiální materiály ke druhé řadě, kterými jsou čtyři nové stylové plakáty. Ty si můžete prohlédnout v galerii. Jsou na nich vidět představitelé hlavních rolí, které jsou určitým způsobem propojeny, ať už jako pár, či rodina. Na plakátech se objevují sourozenci Struckerovi Andy (Percy Hynes White) a Lauren (Natalie Alyn Lynd), jejich rodiče Reed (Stephen Moyer) a Kate (Amy Acker), mutantí pár Polaris (Emma Dumont) a Eclipse (Sean Tale) a pak formující se pár Blink (Jamie Chung) a Thunderbird (Blair Redford).

Seriál The Gifted bude mít účast na červencovém Comic Conu v San Diegu, kde očekáváme další porci informací k nové řadě, tak zůstaňte na příjmu.

Zdroj: FOX, Twitter

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu