Simpsonovi: Al Jean popsal, jak by měl seriál skončit

Simpsonovi: Al Jean popsal, jak by měl seriál skončit | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 5 obrázků
Foxové sice se seriálem skoncovat rozhodně nehodlají, nicméně je lepší být připravený na všechno.  

Jeden z důvodů, proč je tato žlutá rodinka tak legendární, je fakt, že letos oslaví 29 let od svého začátku a jedná se o důležitou součást zábavy spousty mladých i starších lidí napříč generacemi. Příštím rokem přijde na obrazovky jubilejní 30. série, což je meta, kam to většina seriálů ani nedotáhla. A tak se ptám: Jak dlouho tu s námi ještě seriál pobude?

Zajímavost dne: Tvůrce Simpsonů zabil v utajení Barta i Jacksona
 

Na tuto otázku odpověděl jeden z jeho tvůrců, výkonný producent Al Jean. Ten v souvislosti s třicetiletým výročím seriálu Simpsonovi odkazuje na svůj dlouholetý nápad. Konkrétně na svůj tweet, kde svoji vlastní ideu na ukončení seriálu popsal jako příchod rodinky Simpsonových na vánoční večírek, což je úplně prvotní scéna celého seriálu, a tím by se kruh krásně uzavřel. A vzhledem k tomu, že se pomalu 30 let vzhled našich oblíbených hrdinů nemění, by vše najednou začalo dávat smysl. Ale tím nekončíme.

Poté, co Al Jean uveřejněnil svůj nápad na web, se několik nadšenců do seriálu pokusilo vymyslet svůj vlastní konec. Mezi těmito lidmi se jeden uživatel Redditu pokusil navázat na konec samotného tvůrce - po konající se souteži, kdy by měl šáša Krusty vybrat jednoho vítěze, by omylem přečetl všechny členy Simpsonových. Ti by pak přišli na pódium, aby každý jednotlivě popsal vlastní navrhovaný konec. Náhle ale následuje střih na dům Simpsonových z ptačí perspektivy a začíná všem dobře známá scénka rodinky spěchající k pohovce. Náhle se ale všichni zastaví, podívají se na sebe a začnou se smát. V pozadí začne hrát znělka Itchyho a Scratchyho a následují titulky. No, nebylo by to dojemné ukončení? 

Magazínu Esquire Jean řekl: "Víte, popravdě se jen snažím, aby seriál nikdy nemusel skončit." Zda tedy někdy nějaký konec uvidíme, toť otázka. A jaký závěr seriálu Simpsonovi byste si představovali vy?

Zdroj: mns

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

Milda | 10.07.2018 13:16
Seriál sleduji stejně jako drtivá většina ostatních lidí. Prakticky od svého narození se na něj dívám a myslím že by byla dost velká škoda kdyby seriál skončil... Ale věřím že ať se stane cokoliv, tak američané budou dělat vše pro to aby seriál neskončil.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu