Simpsonovi: Žlutá rodinka se vydá do Jurského parku

Simpsonovi: Žlutá rodinka se vydá do Jurského parku | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 49 obrázků
Pane Simpsone, paní Simpsonová, vítejte...v Jurském parku! 
Po bezmála třiceti letech úspěšného působení Simpsonových na obrazovkách se jejich speciální čarodějnické díly výrazně změnily. Zatímco kdysi se jednalo o nápaditě pojaté a originální příběhy s hororovými prvky, během času se z nich stali spíše filmové parodie, kde se často nesetkáte ani s lehkým pokusem o strašení. Najdeme mezi nimi například variace na Avatara, Harryho Pottera nebo Stmívání. A v tomto trendu hodlají tvůrci i nadále pokračovat. V dalším čarodějnickém dílu, nyní už dvacátém devátém, se oblíbená rodinka sveze na popularitě dinosauří série Jurský svět a dostane se do pravěkých spárů v Jurském parku
 
 
To ostatně ukazuje uveřejněný plakát z Comic Conu, který si můžete prohlédnout v galerii na prvním místě. Na něm můžete spatřit hlavní postavy vezoucí se ve skleněné gyrosféře, která se objevila v obou vzniklých filmech nové dinosauří série. Vlevo lze spatřit přetvořeného dědu Simpsona na ozubenou masožravou potvoru a na straně druhé další dvě postavy, z nichž jedna je okřídlená paní Skinnerová. Další speciální čarodějnický díl samozřejmě bude i nadále rozdělen do tří miniepizod a v této epizodce s názvem Geriatrický park by si měl pan Burns otevřít svůj vlastní domov důchodců, ve kterém bude své hosty přetvářet v ozubená monstra. A co uvidíme v ostatních dvou miniepizodách s názvy Invaze únosců a Tři tváře předvečera? Homer vyhraje soutěž v jezení ústřic proti mýtickému kultu, obyvatelé Springfieldu se začnou měnit v rostliny a dozvíme se, co se stane, když Lisa propadne.
 
Dále v galerii najdete fotografie s nespočtem filmových odkazů z předešlechých čarodějnických dílů. Viděli jste je všechny?

Zdroj: Screenrant

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Jurský svět

09.06.2015 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Thriller
Info o filmu

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu