SDCC 2018: Co vše předvede Marvel na Comic Conu

SDCC 2018: Co vše předvede Marvel na Comic Conu | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 10 obrázků
I když filmový Marvel bude na akci chybět, ten televizní nikoliv. 
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2
  3. Kapitola č.3

Mezi jedny z největších filmových událostí roku patří tradiční červencový Comic Con v San Diegu. Ten se letos odehrává od 19. do 22. července a studia na něm prezentují svoje připravované projekty, nechybí interní projekce pro fanoušky, nové trailery a spousta zajímavých informací. Na akci se sjedou jak tvůrci, tak šéfové studií i herci, aby se podělili s lačnými fanoušky o různé věci. Mezi velké hráče patří také Marvel, který bývá pravidelným účastníkem, nicméně jeho filmová sekce se letos v San Diegu překvapivě neobjeví.

I přesto však fanoušky nemusí tato skutečnost mrzet, protože televizní produkce Marvelu se akce zúčastní, a svoje panely tak bude mít několik zajímavých seriálů. Proto jsme pro vás připravili stručný přehled toho, co vše Marvel Television na Comic Conu uvede.

Čtvrtek, 19. července

Marvel Rising

Marvel Rising je chystaný animovaný seriál pro mladší publikum. Jeho cílem bude „představit superhrdiny od Marvelu pro novou generaci fanoušků Marvelu“, a chystá se na letošní rok. Epizody mají být krátké, kolem čtyř minut a mezi hlavní postavy budou patřit především hrdinky Quake, Miss Marvel, Squirrel Girl či Gwen Stacy.

Iron Fist, 2. série

Pokračování asi nejméně úspěšného marvelovského seriálu na Netflixu, Iron Fista, je již nějakou dobu dotočené, avšak informace zůstávají hodně pod pokličkou. Očekávalo se, že premiéra druhé řady proběhne až začátkem příštího roku, nicméně poslední dobou se začínají rojit spekulace o tom, že Iron Fista uvidíme ještě letos, čímž by nahradil třetí řadu Daredevila.

Tak jako tak, seriál bude mít na Comic Conu svůj panel, kde se objeví šéf televizní sekce Marvelu Jeph Loeb, a kromě něj také „speciální hosté“, což samozřejmě znamená herci ze seriálu. Téměř jistě se tak objeví Finn Jones, Jessica Henwick, Sacha Dawan, nová tvář v podobě Alice Eve a další. Pokud by Iron Fist startoval letos, je dost pravděpodobné, že se dočkáme data premiéry, případně prvních ukázek.

Další kapitola »
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu