Živí mrtví: Dočkáme se nečekaného milostného trojúhelníku

Živí mrtví: Dočkáme se nečekaného milostného trojúhelníku | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 12 obrázků
Nová série předvede milostnou rozepři mezi dvěma postavami. Vítěz může být ale jenom jeden. V galerii si prohlédněte sérii zákulisních fotek z natáčení!

Pozor, článek obsahuje spoilery nejen k nadcházející sérii.

Pokud dojde v seriálu Živí mrtví na milostné vztahy, nedopadá to vždy zrovna vesele. Fanoušci jistě mohou potvrdit, že Rickova manželka Lori by mohla vyprávět. To bylo ale dříve, kdy naše hrdiny stále někdo ohrožoval. Ovšem teď, když byla Neganova krutovláda ukončena a všichni se v nové sérii budou snažit vytvořit nový bezpečný svět, možná nastala ta nejlepší chvíle pro nějaký ten románek. A tvůrci si zřejmě uvědomili to samé. Jedinému páru, kterému to zatím bez větších šrámů vychází, jsou v současnosti Rick s Michonne a k těmto dvěma by se časem mohl přidat i další páreček. Dost okatě to naznačila sama showrunnerka seriálu Angela Kang. Ovšem tentokrát to bude trochu složitější. 

V deváté sérii se totiž dočkáme soupeření krále Ezekiela s Darylem o Carol. Už dříve jsme mohli vidět, jak spolu Ezekiel s Carol navázali jistý vztah, který se však dá pokládat pouze za kamarádský. Zdá se ale, že se Ezekielovi tento titul pouhého kamaráda nebude zamlouvat a pokusí se s Carol navázat silnější pouto. Jak ale ukazuje trailer z Comic Conu, i Daryla čeká s Carol pár hezkých momentek, což jistě u Carol povede k milostnému rozporu. Showrunnerka Angela Kang nedávno oznámila, že pro Daryla připravila v nadcházející sérii skutečně parádní příběh, takže je dost možné, že mluvila právě o jeho vzkvétajícím vztahu s Carol. Kdo ví, jak to celé nakonec dopadne (sázky přijímám). 

V galerii si prohlédněte fotky z natáčení seriálu Živí mrtví, na kterých je právě Carol.

Zdroj: dailymail

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu