Vikingové: Alexander Ludwig trpí nahrazováním kaskadéry

Vikingové: Alexander Ludwig trpí nahrazováním kaskadéry | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 10 obrázků
Jsou momenty, kdy herce mrzí, že si nemůžou střihnout kaskadérské kousky. O jednom takovém promluvil představitel Björna z Vikingů. Foto kaskadérů přímo z placu najdete v galerii. 

Pozor, článek obsahuje drobné spoilery k seriálu Vikingové.

Alexander Ludwig, který v seriálu Vikingové ztvárňuje postavu Björna Železného, má dostatečnou fyzičku, aby se mohl pustit i do náročnějších scén. Přesto však musí být nahrazován kaskadéry. Promluvil o tom na nedávném Comic-Conu v San Diegu. 

Vikingové: Ožije Ragnar Lothbrok v nových dílech?
 

"Máme neuvěřitelný tým kaskadérů. Přestože bych strašně rád řekl, že všechny ty kousky provádím sám, je to tak, že některé z nich mě prostě nenechají dělat. Třeba ta scéna, kde si myslíte, že jsem byl zastřelen šípem a padal jsem asi 20 stop z lodi do vody. Říkal jsem si: Bože, tohle chci tak moc dělat. Tak jsem se ptal: Necháte mě to udělat? A oni říkali: Jednoduše neexistuje žádný způsob, jak bys docílil toho, abychom tě to nechali udělat. A tak to provedl jeden z našich úžasných kaskadérů," řekl. Předmětnou scénu si můžete prohlédnout níže. 

Herec promluvil také o natáčení velkých bojových scén: "Každý jen křičí a snaží se zasáhnout osobu po své levici i pravici, protože vůbec neví, co se děje. Kamera se jen snaží to všechno zachytit. Takže to je opravdu blázinec. Všichni odcházíme s ránami a modřinami," nechal se slyšet Alexander. 

Těšíte se na druhou polovinu 5. řady seriálu Vikingové? V galerii si prohlédněte obrázek kaskadérů, které mají představitelé Hvitserka a Ubby, i další obrázky ze zákulisí natáčení.

Zdroj: Cinemablend

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu