Star Trek Discovery: Spock našel svého nového představitele

Star Trek Discovery: Spock našel svého nového představitele | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 9 obrázků
Druhá série ikonické sci-fi série se ponese v duchu slavného návratu jednoho z největších velikánů slavné Federace. Prohlédněte si v galerii fotky nového Spocka!

Za několikrát zamčenými dveřmi se o tom šuškalo už pěknou řádku týdnů. A když začaly na povrch vyplouvat první střípky informací o druhé sérii, tak se zdálo, že oficiální oznámení na sebe nenechá dlouho čekat. A konečně je to tady! Legendární Spock se vrací zpátky na scénu! Prominentní místo v dějinách hvězdné flotily mu zajistila jeho služba po boku J.T. Kirka na palubě průzkumné lodi Enterprise v původním seriálu z konce 60. let. A nyní bylo dáno na vědomí, že by se měl mladý důstojník objevit i v nadcházející sezóně Star Trek: Discovery, která se odehrává přibližně 10 let před událostmi TOSky (The Original Series). Ve světle toho, že posádka lodě Discovery narazila v závěru první série na nouzové volání Enterprise, která by měla hrát ve druhé sérii klíčovou úlohu, je tak příchod ikonického vulkánce v podstatě logickým krokem, protože na palubě slavné lodi sloužil dlouho předtím, než se jejím kapitánem stal Kapitán Kirk.

Přejděme nyní k tomu nejdůležitějšímu. V pořadí již třetím hercem, který si Spocka zahraje, je relativně neznámý Ethan Peck, vnuk legendární hvězdy stříbrného plátna Gregoryho Pecka. Peck bere na svá bedra velkou odpovědnost. Oba předchozí představitelé - Leonard Nimoy (TOSka) a Zachary Quinto (filmový remake) – dokázali více než dostát vysokým nárokům široké a velmi kritické fanouškovské základny. Bude zajímavé sledovat, jak si s tímto tlakem relativně nezkušený herec poradí. Podle hlavního tvůrce Alexe Kurzmana se ovšem nemáme čeho obávat, protože mladý herec je ztělesněním všech ideálů, pro které si fanoušci napříč generacemi Spocka zamilovali: chladná logika, empatie, soucit a nezpochybnitelná intuice. Druhá série bude mít premiéru na začátku příštího roku, kdy se budeme moci všichni na moci vlastní oči přesvědčit, jak si Peck s náročnou rolí poradil. Mezitím se můžete v galerii podívat na několik jeho fotek.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu