Marvelous Mrs. Maisel: První trailer představuje 2. sérii

Marvelous Mrs. Maisel: První trailer představuje 2. sérii | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 5 obrázků
Cenami ověnčené komediální drama od tvůrců Gilmorových děvčat Marvelous Mrs. Maiselse se představuje v prvním traileru na druhou sezónu.

Nenápadný hit Marvelous Mrs. Maisel pocházející z provenience Amazonu vykouzlil nefalšovaný úsměv na tváři nejednoho čelního představitele této streamovací služby. Komediální drama odehrávající se na přelomu 50. a 60. let od tvůrkyně Gilmorových děvčat totiž získalo v loňském roce během vyhlašování Zlatých glóbů celkem dvě hlavní sošky – pro nejlepší komediální seriál a nejlepší herečku v hlavní roli – a velmi rychle se tak zařadilo mezi to nejlepší, co může v současné době Amazon nabídnout. O síle značky a důvěry v její budoucnost leccos svědčí i skutečnost, že seriálu byla ještě před odvysíláním druhé série, která je naplánována letos na podzim, odklepnuta zároveň i sezóna číslo tři.

Podle vyjádření Ammy Sherman-Palladino nás nadcházející sezóna přenese na začátek 60. let do doby silných politických a kulturních otřesů. Ženy se začnou stále hlasitěji hlásit o všechna svá práva. Do toho nás čeká výlet do kulturní Mekky celého světa – Paříže. A v neposlední řadě se můžeme těšit na to, že Midge (Rachel Brosnahan) začne pomalu ale jistě nakukovat do velkého světa a získávat renomé seriózní a respektované umělkyně. Přesvědčte se sami a podívejte se na první oficiální trailer. V galerii je pak k nahlédnutí několik fotek.

Zdroj: Metro

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu